Konrad-GM Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Zacznę od tego: https://gmclan.org/up1717_5_procesor.html Mam pytanie, dlaczego procesor osiąga 100% co jakiś czas?? I to cholernie zamula mój komputer :( Inne Dane: https://gmclan.org/up1717_5_kmputer_info.html Proszę was o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witaj w klubie :) Mój też tak ma i odczuwam to w wielu przypadkach :( Ja sądzę że mój procek jest po prostu stary :/ ile twój ma lat? Btw masz strasznie mało RAMu jak na taki procek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Pokaż jakie masz procesy uruchomione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A może by tak sprawdzić, jaki proces tyle procka żre i go zabić? @EDIT: Snake był pierwszy ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ok, procesów jest łącznie 27: https://gmclan.org/up1717_5_procesy.html Nowy procek mam około 2 miesiące :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Moze lepiej wyrzucic caly xp i przejsc na ubuntu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Moze lepiej wyrzucic caly xp i przejsc na ubuntu ? Nie dyskutujemy o linuxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Nie dyskutujemy o linuxie. A czemu nie? Gadamy o użyciu procesora a nie o konkretnym systemie. Najlepiej odpalić msconfig i powywalać to co się niepotrzebnie włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kUbuntu żre mniej procesora niż Vista (na sucho, bez żadnych dodatków, ale z włączonym KDE), nie wiem jak z XP. tak czy owak, ctrl+shift+esc -> procesy i patrz, co zjadło tyle procesora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Jeśli nie lubisz systemów Unixowych polecam ReactOS. Darmowy Windows :D (Darmowa Kopia NT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Tak, a kto jest samobójcą i wgrywa ReactOS jako system do codziennego użytku :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A najlepiej przejdź na dos'a i graj w Prince of Persia... -_- Ludzie, opamiętajcie się z tymi genialnymi poradami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 masz coś do prince of persia ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 masz coś do prince of persia ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A najlepiej przejdź na dos'a i graj w Prince of Persia... -_- Ludzie, opamiętajcie się z tymi genialnymi poradami. MS Dos jest płatny :(( Lepiej FreeDos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Raczej na dos'a nie przejdę ;p. Ok już naprawiłem problem :) teraz osiąga 30% a jeśli coś wczytuję to 80% ;p Dzięki wszystkim, ale przeczyściłem porządnie wentylator i wszystko dobrze x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 masz coś do prince of persia ?! Ranmus przekazał informacje, że prince of persia jest pod DOSa, a to pierwsza gra która przyszła mu na myśl, więc polecił do grania tę właśnie grę pod DOSem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Możliwe ze masz zawirusowane. Wogóle przed zmianą płyty głównej / procesoru powinno robić format, taka moja sugestja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wg mnie lepiej po zmianie sprzętu zrobić formata i na nowym wgrać system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Vardi właśnie to napisałem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Możliwe ze masz zawirusowane. Wogóle przed zmianą płyty głównej / procesoru powinno robić format, taka moja sugestja Na pewno zawirusowanie. Te skoki są tak regularne i równe, że raczej nie widzę innego wyjścia. ---------------- Now playing on foobar2000: Iron Maiden - [brave new world] The Nomad via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Szanowni państwo, dzisiaj padły następujące numerki: 82, 94, 170, 2444. Zwycięzcom gratulujemy, nagrody (warny) wyślemy... znaczy się przydzielimy niezwłocznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi