zesio13 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Tytuł: Pocket Ball Gatunek: Platformówka Opis: W grze sterujemy niebieską kulka tak aby doszła do mety ... jeśli zderzy się z białym i niebieskim duchem zostanie odebrane 1 życie jeśli z zielonym 2 a z czerwonym 3. Nie bądzie zbyt ostrzy to moja pierwsza gra dopiero :D Download: http://www.gmclan.org/up2114_3_PB_1_0.html Rozmiar pliku: 5 MB 82Kb Autorzy: Programowanie: zesio13 Fabuła: nie ma fabuły :) Grafika: zesio13 (darmowe grafiki) Muzyka: zesio13 (darmowe midy) Screeny: http://i174.photobucket.com/albums/w117/zesio/sc.gif http://i174.photobucket.com/albums/w117/zesio/screen-1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No to: + muzyka z sonica do ktorej mam sentyment xD + inna muzyka co lvl + inny background co lvl + pierwsza gra - duzy rozmiar (chyba przez backgroundy moze w bmp sa) - zle porozstawiane duchy (czasem jest ich 10 a zeby dojsc do mety trzeba ominac 1) - pilka sie blokuje na scianach Dam ci 3/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a ja dam też 3/5. (ale to nie jest platformówka) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 hehe :D dzięki następnym razem bardziej sie postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Przypomina mi to mojego "Watch out !" :) Wykonanie 1/5 Grafika 1.5/5 Muzyka/Dźwięki 3.25/5 Fabuła 2/5 Dam 2+ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Jak to twoja pierwsza gra to gratulacje i oby tak dalej ! Daje 4/5 i czekam na 2 część :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Tylko grafika , nie lubie gdy ktoś ściąga grafike z gotowców daje 4 dla zachęty . Nie jest to platfomówka i radze jedno za dużo powtórzone i co do bonusu za mało czasu ... :P Mogłeś dorobić jakomś lufe która szczela .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 za tła (nie są złe), muzykę i średnią grywalność. Tylko grafika , nie lubie gdy ktoś ściąga grafike z gotowców daje 4 dla zachęty . Nie jest to platfomówka i radze jedno za dużo powtórzone i co do bonusu za mało czasu ... Mogłeś dorobić jakomś lufe która szczela .. Komentując: - "Szczelać" to ty sobie możesz w toalecie. Takim żółtym (zwykle) płynem. Tylko nie "szczel" sobie w nogi. - Czy w każdej grze musi być broń? @Down: Nie chodziło mi o kupę, a o siki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Co do gry to nie jest platformówka :F Daję 3/5 i znak zachęty: # :P @Jaklub: Chyba się strzela brązowym, nie żółtym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jak na pierwsza gre nie jest zle ale ta kolizja z bloczkami (na rogu mozna sie zatrzymac) potrafi zdenerwowac. Fajnie jakby dalo sie chodzic na skosy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ok ok looz wstawiam 2.0 :D sorry za długą nieobecność ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Gra jest grywalna.Grafika z GMa.Hmm 3/5 ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi