KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 chciałbym, żeby kursor w 3D był troche wyżej niż po środku. pomóżcie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Co znaczy 'troche wyzej niz po srodku'?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Weź myszkę delikatnie w ręce, i przesuń ją ku przodowi. Powinno rozwiązać problem zbytniej środkowości kursora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ale ona tak siedzi po środku, i jak ja chce nią poruszyć, to tak chce być na środku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Podaj więcej informacji... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Albo sobie jaja robi, albo ma gdzies w step/draw/alarm kod window_set_mouse (czy jakos tak) - usun to a problem powinien zniknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 eh... mam kursor po środku. w 3D. i on siedzi tam cały czas :P a ja chce, żeby był o 43 pix wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Daj screena, bo nie rozumiem (choc mocno sie staram). chodzi o jakiegos sprite'a czy cos innego rysujacego sie na ekranie? Daj screena problemu, to bedzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Kursor jest rysowany, zmień jego P.O.Z.Y.C.J.Ę rysowania -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 :) EDIT: konrad: ale jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wstaw do uploadera swój projekt, bo nikt nie wie o co chodzi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mój projekt jest zastrzeżony :D nie dam :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Konradowi możesz wysłac,Psichixowi też,ręcze za nich banem.=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 a ja chce miec 3 kursory na ekranie, bo mam 3 myszki w kompie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no ale czym ten kursor jest sterowany? jak jest wyświetlany? nie wiadomo co trzeba zmieniać, więc idąc prawidłową logiki nie wiadomo jak pomóc :D więcej info! albo kody ważniejszych do tego obiektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ekhm... ja już rozwiązałem problem :D i zapomniałem zamknąć temat :) więc, zamykam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi