Krzy100f Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Edytowanie gry ..... BloMpers ... Nie ma daty ukonczenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Eeee to ma być przygodówka? przecież to gra platformowa jak byk - w dodatku kiszata... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Chodzisz Blo , musisz wykonać 3 misje . Kieruj strzałkami zdobywając jabłko, banany .(tylko 1 jabłko?) Używaj sprzętu na planszy wchodząc "w" go .(a nie wchodząc w nie?) Twoim celem w grze jest dojście do mety "w" każdym levelu .(a nie na każdym levelu?) W menu możesz wybrać "level z 3" .(?) Ludzik może się zacinać o murki mogą być błedy gdyż zabrakło czasu .(komu czasu zabrakło?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ale właśnie, to tak "blo" się chodzi :D 2/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 1/5 1 star 1 gwiazdka Jeden na pięć 1 na 5 1 One One star rated Czyli jedna gwiazdka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No cóż nie wiem czy to bardziej platwormówka czy przygodówka a więc uważam, że to przygodówka platwormowa :D Znam ta muze i zadziwiajaco moim zdaniem pasuje, troszke ciezko się chodzi postacia a czasami nawet sie klinuje jest kilka niedoróbek tego nieda sie ukryć, ale tak czy owak przeszedłem całam i może byc . Daje 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Czy to mój komp jest tak słaby czy ten ludek tak się wolno porusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Krzy100f, po temacie sądzę, że miała być to gra na Ligę 24, a takowe daje się w temacie o turze, nie tutaj ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wielki shit. Ludzik za wolno chodzi. Zacina się. Za mało wyróżniające się przeszkody. Badziewna grafika. Jak wyłączę dźwięk to już potem nie włącze. Dupna muzyka. Badziew. Nie da się dać 0 więc daje 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wiedziałem że powiecie że to platformówka , ale to moja pierwsza gra a wy oceniacie mnie ostro .. Przykro mi usune i wystawie lepszą wersje w swoim czasie ... Ja wiedziałem że tak bedzie . Muzyke da się włączyć prawym naciskiem myszy ... Ucze się co ty 24 miałem ... Następnym razem ty robisz gre w 24 godziny z 8 godzinnymi przerwami ... Niesprajedliwie oceniacie , jak widać co do innych gier pierwszych to ja powinnem mieć przynajmiej 3 ... Jutro usune tą gre .... W końcu każdy uczy się na błędach I błędy takie są bo klawiatura coś mi się czasem psuje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Gra nie jest aż tak zła, przyspiesz poruszanie się bohatera i popraw inne małe błędy, daj maskę graczowi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Następna gra bedzie robiona pare tygodni ... Na lige trudno się robi , musze widzieć kiedy zacząć . Wiem ale nie zdążyłem ... Miałem tłą robić poprawić bohateró , więcej leveli , moja muzyka , itd . Miałem za mało czasu . POdrazu pyam jak się usuwa tematy , wielka beznadzieja wystawie przerobione , potem ocenicie jak trzeba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja tego tematu nie usunę, a ty nie możesz. (Jedyne, co możesz zrobić, to usunąć grę z uploadera lub zedytować pierwszy post w temacie.) Człowiek się uczy na błędach. Gdybym był tobą, już by nie było tematów z CZ2 i Pchła Fighters. A piszesz posty jakbyć miał się za chwilę popłakać. Po prostu posiedź dłużej nad grami i tyle, bo o tej wiele dobrego się nie powie. Ocen 10/10 nie zbiera się na crapach. Ja już dawno zrezygnowałem ze stopy ulgowej dla pierwszych gier (ci, którzy z nich korzystają, już nie tworzą gier), masz ode mnie 2/5. A że ta gra była na ligę 24, a opublikowałeś ją po końcu tury, to mogłeś jeszcze nad nią posiedzieć i popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi