Borek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam Ostatnio przeglądałem swoje stare projekty i zainteresowało mnie Aliens Attack On Colony - Ambient Siege. Silnik z roku 2004 ( jest nawet w .gmd wpisana data :) ) Moim zdaniem jak na taki rocznik ( czyli GM 5.1 ) grywalność jest bardzo dobra, ba nawet grafiką nie grzeszy :) A jakby tak przerobić stare dobre Aliens na Multiplayer w trybie coop-erative? ;) Tutaj znajduje się filmik 14,5MB przedstawiający silnik gry. Aliens AOC - Ambient Siege [ GAMEPLAY TRAILER ] Trailer na YouTube.com ( Wielkie dzięki Snake :) ) Filmik jest z wersji najnowszej, jak widać z dodatku "Ambient Siege". Wcześniej była wersja 2.1 ( jak mnie pamięć nie myli ) i zbijała niezłe oceny, a najwięcej przez fanów filmu "OBCY" Dostępnych było kilka mapek w trybie "FREE PLAY" oraz dwie w trybie "SURVIVAL". Zapewne nie jedna osoba z tego forum pamięta stare Aliensy :) Dodam tylko, że pierwsza gra jaką się pochwaliłem na starym dobrym GMC, to było Aliens 1 :D Ranmus ( dawniej Ranma_man ) na pewno pamięta :sp_ike: Miłego oglądania :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Cholera co z tym moim połączeniem z gear-studio.com, nie wyświetla mi cały czas strony... ;/ wiesz borek może czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie mam pojęcia :( U mnie nie ma problemów, w pracy też noramlnie wyświetla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 tryb coop... kocham to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Borek Borek pewnie zrobisz to bardzo dobrze, ale ukończ to. Nie widziałem jeszcze żadnego twojego projektu skończonego w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No, ładnie :] tylko ile ty gier chcesz na raz tworzyć ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja ten temat zamieściłem jako ciekawostkę :) Nie mamy czasu teraz na regenerowanie starych projektów, a moje pytanie wzięło się z ciekawości - czy warto przerabiać go na multiplayer B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jasne że warto. A co-op online to ######sty pomysł ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Może ktoś będzie tak miły i wyśle to na youtube.com? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=O6DP9fY2knE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dzięki serdeczne :) BTW: Jaki największy rozmiar pliku można wrzucić na YouTube? Może się zarejestruje w końcu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Twój film wideo ma długość ograniczoną do 10 minut, a wielkość do 100 MB. max 100 MB / 10 minut. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @Borek: Twój film wideo ma długość ograniczoną do 10 minut, a wielkość do 100 MB. Spokojnie zuploadujesz każdy trailer :] . edit: grr, Snake mnie wyprzedził ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Noo super to wygląda, zrobienie z tego multiplayera to nie jest zły pomysł! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 W sumie aż tak dużo roboty to by nie było :) Gorzej jakby jeden miał być Obcymi, a drugi Żołnierzami. Gdzieś na dysku mam jeszcze taką wersję, ale w trybie SPLIT SCREEN :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Maxpyan: Zainstaluj przeglądarkę Firefox + rozszerzenie ShowIP, następnie wejdź na GS i powiedz jakie IP się wyświetla w statusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 @Ranma: Hmm wyświetla się "brak". Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Sorka że tak temat odświerzam ale nie moge znaleźc czy są jakieś późniejsze wersje niż ta http://www.gmclan.org/index.php?plik=68 bo giekra naprawde dobra . Ale nie opłaca sie robić online tylko , może dokończyć troche to. Bo z tego co widze to nie ma profili , ani save i opcje nie dziłają. Dlatego sie pytam czy jest jakaś późniejsza wersja . pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Na wszelkich trybach multi mi szczegolnie nie zalezy, ale solo, to moglbym popykac. Jest gdzies jeszcze jakis dzialajacy link do ostatniej wypuszczonej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witam Ostatnio przeglądałem swoje stare projekty i zainteresowało mnie Aliens Attack On Colony - Ambient Siege. Silnik z roku 2004 ( jest nawet w .gmd wpisana data smile.gif ) Moim zdaniem jak na taki rocznik ( czyli GM 5.1 ) grywalność jest bardzo dobra, ba nawet grafiką nie grzeszy smile.gif A jakby tak przerobić stare dobre Aliens na Multiplayer w trybie coop-erative? smile2.gif Tutaj znajduje się filmik 14,5MB przedstawiający silnik gry. Aliens AOC - Ambient Siege [ GAMEPLAY TRAILER ] Trailer na YouTube.com ( Wielkie dzięki Snake smile.gif ) Filmik jest z wersji najnowszej, jak widać z dodatku "Ambient Siege". Wcześniej była wersja 2.1 ( jak mnie pamięć nie myli ) i zbijała niezłe oceny, a najwięcej przez fanów filmu "OBCY" Dostępnych było kilka mapek w trybie "FREE PLAY" oraz dwie w trybie "SURVIVAL". Zapewne nie jedna osoba z tego forum pamięta stare Aliensy smile.gif Dodam tylko, że pierwsza gra jaką się pochwaliłem na starym dobrym GMC, to było Aliens 1 biggrin.gif Ranmus ( dawniej Ranma_man ) na pewno pamięta sp_ike.gif Miłego oglądania thumbsup.gif Ja nie obejrzę, bo zanim mi się załaduję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Lol i po co to piszesz?? Sorry nie powinienem na to odpowiadać ale nie wytrzymałem - lol toż to totalny spam!!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ktoś może mi odpowiedzieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 To odlaczego ta z filmika jest inna niz ta do której podałem linka ?? . Chce poprostu grać w najnowszą w której można zapisać i bedzie jakiś help . Tak pytam . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi