met94 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Robie sobie gre wkładam menu i pauze podczas gry, testuje a tu gdy dam new game i klikne podczas gry pauze wszystko odwraca się do góry nogami gdy wejde przez tą pauze do menu to także wszystko jest do góry nogami.Jak to naprawić, pomocy!! w innych grach mi to wszystko działało.Linka dam jutro bo mam problem ze stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 To ci dużo nie pomoge. Przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 lol nawet nie napisales na jakiej zasadzie zrobiles pauze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 już mam linka http://rapidshare.com/files/58246235/czesio3.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Dam innego linka http://www.gigasize.com/get.php?d=yw8189vgqjc. Wie ktoś dlaczego gdy uploaduje na gmclan.org to zawsze wyskakuje błąd Brak dostępu Skontaktuj sie z administratorem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ładnie to tak przerabiać cudze przykłady?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jak skończe to dodaje do creditsów pomóżcie mi wreszcie dojasnej ciasnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 już naprawiłem już troche ale mam jedno pytanie: 1.Jak zrobić że gdy wcisne esc to wyłącze tryb 3d a kiedy znowu wcisne esc to tryb 3d się włączy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 użyć "d3d_end()"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to to wiem tyko nie wiem jak zrobić że raz wyłączy gdy wcisne esc a kiedy drugi raz wcisne esc to włączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 w create na przyklad ppp = true a w escape if ppp=true { d3d_start() ppp = false } if ppp=false { d3d_end() ppp=true } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Albo przy wciśnięciu ppp=!ppp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi