warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak wczoraj prubowałem włonczyć game maker'a to wyskoczył błond jak kliknołem ok to mi się włonczył game maker ale bez drzewa zasobów i nie mogłem ni zrobić pomużcie co mam zrobić ??? :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 otworz plik .gb1 lub .gb2... ;) aha i musisz zmienic wyswietlane pliki z projektow na costam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ale mi nie chodzi o plik z gm'a ale o normalnego game maker'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a probowales reinstall ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Pokaż treść błędu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 reinstaluj game makera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 nie ja gm zepsutego mam na innym kompie zara sprawdze zara podam treść Game maker stream read error. gdze jest to reinstal ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 nie ja gm zepsutego mam na innym kompie zara sprawdze zara podam treść Game maker stream read error. gdze jest to reinstal ??? Usuń game makera, i zainstaluj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 robiłem to już 3 razy. za trzecim 2 razy się włonczył a puźniej błond. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 może zmień wersje gm na inną, jak masz 6.0 zmień na 7.0 lub odwrotnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mam 6.1 zarejestrowanom a 7.0 jest moim zdaniem (do dupy) jak się robi formatowanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 7.0 jest taki sam jak 6.1 tylko ma więcej opcji, a klucz mogę ci załatwić :P formatka jednak w ostateczności, a może masz jakiegoś wirusa? Przeskanuj anty wirusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 no to wyszukaj fraze game maker usun wszystko co go dotyczy i sciagnij ponownie (tylko dane zarejestrowania daj w bezpieczne miejsce) aha i wczesniej oczywiscie uninstall :P EDIT: sciagnij lepiej z innego zrodla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 formatujesz dysk -> Instalujesz windows'a (np. XP ) lub np. Linux'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 7.0 jest taki sam jak 6.1 tylko ma więcej opcji, a klucz mogę ci załatwić :P formatka jednak w ostateczności, a może masz jakiegoś wirusa? Przeskanuj anty wirusem Czytałeś regulamin, 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ale ja nie mam na tamtym pc'cie neta więc nie urzywam anty virusa ja wole gm 6.1 i nie bendę tego zmieniał więc co innego mam zrobić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 o.0 już drugie ostrzeżenie :P ale ja nie mam na tamtym pc'cie neta więc nie urzywam anty virusa To tak jak pisał M@ti002, usuń wszystko co związane z GM i zainstaluj wszystko od nowa, a jak nie to chyba jedynym rozwiązaniem jest formatka lub zrezygnowanie z tworzenia gier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 "Czemu to sie stało" Bo tak miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ericon chyci bana :D XD (cieszyć sie czy płakać?) TOPIC: A co to za problem zaistalować od nowa 6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 dana chyba nie mi nie da nikt, najwyżej wara pewnie zaraz dostane ostrzeżenie za pisanie postów nie na temat :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Schylios jestes zly :[ a tak na powaznie (:P) to jak masz dysk wymienny to sciagnij jakiegos "innego" GMa i wrzuc na dysk potem wloz do tego drugiego PC i zainstaluj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 jest już wpożontku wszystkim dziękuję za odpowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 heh, napisalbys czyj sposob zadzialal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 co było nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A czy to ważne? XD Ważne ze działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a nio w sumie tak :D temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mam teraz problem czemu jak wklejiłem pliki LIB to mi fyskxczył ten błond ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a gdzie wkleiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 do folderu lib mam gm na dysku c tak pisze C:\program filies\game_maker\lib Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 To wina tych wszystkich lat, jakie spędziłeś ucząć się poprawnej ortografii. Jaki błąd ci 'fyskxczył' i co to był za lib? Może zainstaluj najnowsze oprogramowanie i skoro masz zarejestrowanego GM6 to jaki widzisz problem w GM7? Sprawdź czy tam również ten błąd się pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi