peterz_pl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tytuł: My Own Business Gatunek: RTS? Chyba tak.. Opis: W grze mamy dostępne małe miasteczko gdzie to będziemy musieli walczyć o klienta i otwierać coraz to nowsze inwestycje by przyciągnąć jak najwięcej potencjalnych kupców. W grze będziemy mogli kupić budynki ( cena będzie zależała od wielkości, stanu użytkowego i mozliwości zastosowania budynku) oraz wynająć budynek ( cena zalezy tylko od wielkości budynku. Ta opcja pozwala na płacenie malych kwot co miesiac, bez koniecznosci wykupu budynku. Musimy sie liczyc jednak z tym, ze na dluzszy okres czasu wynajmowanie budynku moze stac sie drozsze niz jego kupno. ). W grze musimy zaoferowac klientowi jak najlepszy towar, po atrakcyjnej cenie. Jednak dla malych firm moze byc to droga inwestycja, gdyz produkcja nalepszych towarow jest dosyc kosztowna. Jakosc i cena towaru beda zalezec od gracza. Wplywa to rowniez na zadowolenie i odwiedzania naszego sklepu przez klientow. W miasteczku będziemy mogli poprowadzic takie inwestycje jak piekarnia, sklep ogrodniczy, restauracja, kwiaciarnia, kuźnia, młyn czy chatke drwala. Reasumując. Jeśli chcesz poprowadzic wlasny biznes i wydrzeć jak najwięcej forsy od mieszkańców to ta gra jest dla ciebie. Enjoy //Demo: w wersji demo nie umieszczam funkcji: Aukcje i sprzedarz budynków, Akcje na giełdzie, Jakość i typ produkowanego towaru, Pęsja pracowników, etc. Download1: < POBIERZ > Download2: < POBIERZ > Download3: < POBIERZ > Rozmiar pliku: 7 Mb Autorzy: FREE GAMES, Peterz_pl. Programowanie: Peterz_pl Testy: Sulo Fabuła: Peterz_pl Grafika: Peterz_pl, Paint :lol:, Reiner, Internet. Muzyka: Muzyka wyciągnięta z RMXP, podklad: Johny Screeny: http://myownbusiness.w.interia.pl/screen1.PNG http://myownbusiness.w.interia.pl/screen2.PNG http://myownbusiness.w.interia.pl/screen3.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Aaaa gdzieś ty to wrzucił!!! Nie mogę ściągnąć - pisze limit blablabla przekroczony - daj to na uploader albo będę zły ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dał se 5 cziter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A ja ściągam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 @up Jakk ty to zrobiłeś? :o A fakt - idzie - lol 7mb - co tam tyle waży... OMG tylko ja mam transfer z tej strony 5kb? Czy to dlatego że ściągam jeszcze jeden plik - ale szczerze wątpię... Rany boskie daj to na uploader gmc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ej, nie chce mi się rozpakować! Nie grałem to nie ocenię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 http://www.speedyshare.com/498692260.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Zasadniczo to nie wiem co ja mam w tej grze robić... wykonanie ładne ale poza tym... takie nic... nie zachęciło mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Troche nudne... nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no trochę tak... ale może być fajne ;) poczekamy - zobaczymy :P Powodzenia ;) aaa... ocena - 3.5/5 = 4/5 na zachętę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Całkiem miłe zaskoczenie, choć na razie niezbyt grywalne. Grafika do poprawy. Masz 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Calkiem fajna gierka i ladna grafika. Masz ode mnie 4/4. p.s Literowka w pierwszym poscie "By Own Business" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Gra mi się nie za bardzo spodobała, ale nie jest najgorzej, widziałem gorsze :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Być może coś z tego wyjdze... jeżeli masz chęci.. nie przerywaj ;) 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nieźle ;) . Dam 3 gwiazdki. Postaraj się bardziej, a coś z tego wyjdzie :) . 3.5/5 = 4/5 Co miałeś z matematyki xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 screen mi sie z pol godz. ładuje, nie mówiąc już o samej grze. wez człowieku walnij ją na uploadera GMCLANU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ten głos leśnika to ściągnięty czy nagrany? Jak na razie, nie ma czego oceniać :/ Czekam na kolejne demo/full. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 O co chodzi w tej grze? Kupiłem jakąś leśniczówkę, co chwilę przychodzą klienci, a leśniczy rąbie drewno. Zdobyłem 2 gwiazdki(czekałem... z rok :D). Myślałem, że zasnę. Kupiłem ja i co teraz? Co mam robić? Na młynie piszę zajęte? Jedyne co można robić to budzić się głosem leśniczego :D. W miasteczku będziemy mogli poprowadzic takie inwestycje jak piekarnia, sklep ogrodniczy, restauracja, kwiaciarnia, kuźnia, młyn czy chatke drwala. ??? Ja tylko młyn(który jest "zajęty") i chatę drwala widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 demo jest fajne ale chwili sie nudzi, w koncu to demo jak wyjdzie pelna wersja to zrob duzo budynkow i wogule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 daje 3 na zachętę :) (Mam nadzieję, że to twoja pierwsza gra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi