bartas Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Przenikam przez ściany w grze 3D Zaznaczyłem solid i nadal tak jest Co robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Lol... samo się nie zatrzyma -.-... napisz kod ( np. x=xprevious.. itd. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a podasz mi ten kod? bo ja za bardzo nie umiem GML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 lol... kolizja z blokiem: x=xprevious; y=yprevious; :blink: i to BYLO pyt. zaawansowanych :P no chyba ze pracujesz na h i v - speedach to: vspeed=0; hspeed=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nadal to samo Ja wiem ze to bylo zaawansowanych tylko ktos to przeniosl do poczotkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bo to jest pytanie dla początkującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a podasz mi ten kod? bo ja za bardzo nie umiem GML To lepiej się nie bierz za 3D. Pierw trza prostsze rzeczy robić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wiem o co chodzi kiedyś też robiłem taki błąd i nie wiedziałem co się dzieje :lol: . Daj ścianom i playerowi sprity. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 dalem i nadal to samo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 To ja już nie wiem co Ty wyczyniasz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Maski prędzej, maski ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Sprite jest automatycznie maską danego obiektu więc to nie to. :P Może daj plik tej Twojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi