Uzjel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tytuł: Umbrella Gatunek: Platformówka Opis: Umbella - Platwormowa zrecznoscowka, zainspirowana gra o tej samej nazwie. Wcielasz sie w postac niebieskiego hm... niebieskiego stworka (?) przypominajacego naparstek, ktorego celem jest pokonanie jego zlego brata blizniaka. W tym celu musi zbierac zlote monetki, dzieki ktorym bedzie mogl przejsc do nastepnego poziomu. Jednak to nie jest takie latwe, na jego drodze stoja liczni przeciwnicy jak np. Osy, w pozniejszych poziomach nie obejdzie sie bez zielonych ludzikow czy statkow kosmiczny (UFO) Oprucz tego bedzie musial przeskakiwac liczne przepascie i unikac kolcow ! Download: Umbrella Rozmiar pliku: 1,69 MB Autorzy: Programowanie: OxGames - Uzjel Fabuła: OxGames - Uzjel Grafika: OxGames - Kriss Muzyka: Gman i OxGames Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Fuckin freak :o Nie udało mi się przeskoczyć pierwszego wroga, choć to zapewne wina mojej kociej zręczności, więc w takim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Bardzo dobra robota. :D Przyjemna platformówka. Obudziliście we mnie wspomnienia. Za to daję wam 4/5 - to jedna z waszych pierwszych gier, więc bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Nieźle, gra jest grywalna (wg. mnie nawet bardzo ;)), grafika... mogło być lepiej, muzyka i dźwięki są ładnie dopasowane :P. 4/5, bo fajnie się gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmmm...... to tak : Grafika - 2+ Niestety grafika niezachwyca , +za to że jednak mimo wszystko całość się ładnie miesza . Muzyka - Wyłączona/Nie aż tak istotna . Pomysł - 2= Bez komentarza . Grywalność - 4- ! Czyli dosyć dobra jak na moje kryteria ;) . A to jest najważniejesze . Więc dostajsz 3 . Solidny przeciętniak , ale za to przyjemnie się gra ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmm w sumie bez sensu że autor tego tematu umieszcza jakies nie swoje gry. Wracając do gry. Gra Przyjemna 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 @UP to jest jego gra - .- czytanie ze zrozumieniem przoszę? @TOPIC nie ocenie bo wywala mi błąd przy włączaniu że moja graf karta jest za słaba by rysować sruface? @DOWN byłem "szybciejszy" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zauważyłem że ludzie tutaj nie potrafią czytać ze zrouzmieniem . W 1 poście piszę wyraźnie że autor tematu programował grę . Niewiem o co Ci chodziło....może o Bacteria 2 ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 To czemu jest napisane programowanie OxGame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 żebyś się pytał ślepoto ; p Programowanie: OxGames - Uzjel Nie rozkminiłeś że OxGames to jest jego team? I od tak walną tą nazwę przed swój nick? -. o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Muzyka - Wyłączona/Nie aż tak istotna . Jak śmiesz ? xD Muzyka to podstawowy element do zbudowania grze klimatu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Gra calkiem fajna. Ma swoj charakterystyczny klimat.:) 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dla mnie muzyka jest prawie nie ważna . Wogóle dzwięk jest najmiej istotną rzeczą w większości gier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dla mnie muzyka jest prawie nie ważna . Wogóle dzwięk jest najmiej istotną rzeczą w większości gier . Szanuje chociaż mi to nie odpowiada... Ciekawostka: Oficjalny rekord w grze 156,305 ;) ktoś pobije ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Grafika 2.5/5 Muzyka 3/5 Grywalność 4/5 Wykonanie 3.5/5 Trzy gwiazdki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Równie dobra gra jak twój "Cyber Slot" choć tamta przynajmniej była oryginalna, jedna z lepszych platformówek jakie widziałem na tym forum choć mam już ich dość bo co chwile jakaś powstaje i są ich całe stosy ; p 3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gra mi sie podoba, jest grywalna, są dźwieki ;).7,9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 W grze mamy dostęp do konsoli z następującymi kodami: helper - Pokazuje listę dostępnych kodów rafciop - Rozpoczyna grę na 2 osoby* spaceout - Rozpoczyna grę od misji 11 (1 misja w kosmosie) twistos - kasuje listę najlepszych wyników yield - brak muzyki pod czas gry** Num 7 (Nie w konsoli oczywiście ;)) - Walka z bossem *PVP Gracz 1: poruszanie - strzałki; strzał - Num 0 Gracz 2: poruszanie - WASD; strzał - CTRL Gra jest bez dźwięku (gra sama muzyka) **Muzyka zacina się w menu ale pod czas gry jej nie ma prawdopodobnie nie działa z przejścia do etapu kosmicznego To chyba tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A mi nie jak klikne Autorzy to muszę czekać asz dojdzie do końca a powinno być że klikne ESC to wejdzie mi do menu główne 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A mi nie jak klikne Autorzy to muszę czekać asz dojdzie do końca a powinno być że klikne ESC to wejdzie mi do menu główne 2/5 "A mi nie jak klikne" < E ? "klikne ESC" < Klikasz ESC ? A to jest zrobione celowo. Zresztą sam otworzyłeś Autorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi