Śniegus Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie wiem jak zrobić wyskok samochodu na wyskoczni w grze w 3d :w00t2: . pomóżcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Sprawdzony sposób: 1. Zacznij od tworzenia jakiś prostych gier. 2. Naucz się GMLa. 3. Naucz się poleceń do trybu 3D. 4. Zrób sobie ten wyskok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a nie możesz po prostu podać mi jak sie robi ten wyskok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jakbys byl na tyle zaawansowanym uzytkownikiem GMa, aby poradzic sobie z tym wyskokiem to bys sobie sam go zrobil albo sam znalazl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie jestem zaawansowanym użytkownikiem GMa pisze to pytanie tutaj bo to nie jest pytanie dla "początkujących" . Czy nikt nie może po prostu mi podać tego wyskoku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Podać nie, a podpowiedzieć jak to zrobić tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To podpowiedz jak to zrobić Tymon . Albo niech ktokolwiek napisze jak zrobić ten wyskok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Patrz drugi post. Nikt ci nie poda przykładu na tacy. Pytaj o takie rzeczy jak ci użytkownicy, którzy zapoznali się z Netykietą i regulaminem. Nie zadawaj pytań typu "Jak to zrobić?" . Piszesz w pytaniach zaawansowanych, a pewnie nie wiesz co to jest GML xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 O ch** wam chodzi? czepiacie sie ze chlopak ma problem,a zostal potraktowany jak 12 latek ktory wzial sie wlasnie za swoja pierwsza gre.. podpowiem, 90% GMClanu nie ma pojęcia jak to zrobić... ja zresztą też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dorób dodatkową oś z. Jak będę miał dobry humor, puszczę przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 omg, nie czepiamy sie tylko kolo jest początkujący bierze się za wyścigi w 3d -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi