Konrad-GM Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Jak można zrobić niszczenie terenu, tylko żeby nie za bardzo przymulało komputera przy 3 surface o bardzo dużym rozmiarze (ok. 2000x2000) może być jakiś DLL nie używający surface ( Albo jakiś sposób ). BARDZO proszę o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 ... Obiekty xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Rozpisz swój pomysł, jeśli możesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 OFF kurde nie tu napisalem sry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zobacz sobie 2gi przykład zniszczalnego terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tylko że jest problem, jeśli mam jednego sprit'a w wielkości 2000x2000 to będzie duży problem ;) EDIT: A może podzielić sprita?? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To nie możesz go pociąć skryptem na starcie? ~_~' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzięki Tymon, wykorzystałem z przykładu tylko pomysł "obiektów" i przerobiłem na użycie surface (Bo było niszczenie terenu z screena), a teraz działa jak ta lala :D. Na pewno dodam cię do Credits'ów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi