Krzy100f Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Był ale ja szukam programu do tworzenia muzyki za pomocą wstawiania nut lub instrumentów ... Z góry dzięki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 FLStudio, Guitar Pro, Finale, Anvil Studio, GarageBand, Sequel, Reason =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Poraz dugi dzięki , ty jesteś jakiś programista czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Poraz dugi dzięki , ty jesteś jakiś programista czy co ? A czemu programista ? Ja polecam Fruity Loops, wg. mnie jest to najlepszy program do tworzenia każdego typu muzyki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Fruity Loops został przemianowany na FL Studio w okolicach czwartej wersji =) http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Music_software http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Free_music_software Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Fruity Loops czy w skrócie FL Studio to i tak przecież to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ModPlug Tracker rządzi i tak, czyste komponowanie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi