Konrad-GM Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Opis: Jest to engine clonk'a daję tutaj opensource i mam pytanie, czy da się przyśpieszyć działanie tego kopania?? a jeśli ktoś już to wie to niech napisze jak ;) Download: https://gmclan.org/up1717_11_Clonk_Clone.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Dobry engine :) Ale nie wiem jak przyspieszyć działanie tego kopania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 hmm... to chyba wina tego spadku fps... to chyba przez surface (?) nie wiem może zrob te kopanie w latwiejszy sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Lol 1 fps :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 STFU ! 1 fps ;<<<< Silnik fajny gdyby nie to że komp stanął mi dęba po odpaleniu (a raczej po zaczęciu kopania) i gdyby nie to że w grze umiem kopać tyłem (?) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Gra powinna znacznie przyspieszyc gdy teren podzielisz na kilkanascie/dziesiat surface'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 @Hanjuso: Wezmę to pod uwagę i postaram się to zrealizować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Clonk jest już taka gra .... Sorry że nia na temat ... Zapraszam także na www.clonk.glt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 @UP: Chciałbym zrobić klona Clonk'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Fajny engina 5/5 pozdro for you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi