Nokinaki Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Witam. Jestem nowym użytkownikiem GM'clanu a GM znam od nie dawna. Chciałbym wam zaprezentować moją pierwsza grę. Mam nadzieje, że ją ocenicie. Gra polega na utżywaniu przy 'życiu' zdrowych komurek zarażonego organizmu. Czerwone komórki - zdrowe Żółte - zarazaja zdrowe Zielone - (nacisnij spacje) likwidują zarażone ale też mogą zniszczyć zdrowe Białe - niszczą tylko chore. Sterowanie: lewo, prawo - obrót góra, dół - 'jazda' w górę i w dół spacja - twoży zielone komórki Call - prawy zapisz element docelowy jako... Mam nadzieje na szybkie odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Mogłeś jeszcze skompilować to, a nie dajesz źródło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Vardi ma racje - skompiluj to :) No chyba, że to tak ma być... Co do gry: Ciekawy pomysł, średnie wykonanie. Można wychodzić poza teren orgranizmu, troche nudne. Grafika kiepska. Dźwięków nie słyszałem, bo mi się głośniki zepsóły. Popraw grafike, popraw pare błędów (wychodzenie poza teren) i zrób coś żeby wciągała. To tyle. Oceny nie daje bo to twoja pierwsza gra :) Powodzenia w robieniu gier. PS. Witamy Nokinaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Nie ściągnąłem gry jeszcze, ale wydaje mi się, że nazwałeś ją nie tak, jak chciałeś :) Z opisu gry wnioskuję, że tytuł gry to miało być cell - ang. komórka, podczas gdy jest call - ang. wzywać, przywołać etc. Może później grę ściągnę i wyrażę swoją opinię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Po pierwsze. Witam cię ! Po drugie ! GM6 = Nie każdy ma zarejestrowanego GM 6.0 ! Mogłeś jak tu koledzy mówili skompilować grę. A mówiąc tylko o grze. Grafika jest sympatyczna :) Pomysł orginalny ! Ale nie wiem jaki jest sens tej gry. Oceniam na 5/6 ;) Powodzenia przy tej i kolejnych produkcjach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 co ja tu mówie hm...Gdy te czerwone znikną nie ma ządnego game over.Więc gra jest bezsensu-klikasz w spację.... :) Z opisu gry wnioskuję, że tytuł gry to miało być cell - ang. komórka, podczas gdy jest call - ang. wzywać, przywołać etc. <{POST_SNAPBACK}> A skąd ty wiesz,że o miał na myśli komórke?może chciał powiedzieć tym 'wzywam/przywołuje infekcje?' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 A kiedy ja powiedziałem, że to "wiem"? Takie były moje wnioski z opisu gry, tak jak z resztą wcześniej napisałem. Nie masz już czego się czepić? :P To chyba po tym jak twoją "strzelankę" na konkursie zbeształem, co? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Będzie jakaś nowa wersja tej gry ? Jak tak to myśle że będzie w exe-ku :] Woock : FIREMARK sie czepia ostatnio każdego, mnie też :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 A kiedy ja powiedziałem, że to "wiem"? Takie były moje wnioski z opisu gry, tak jak z resztą wcześniej napisałem. Nie masz już czego się czepić? :P To chyba po tym jak twoją "strzelankę" na konkursie zbeształem, co? :P <{POST_SNAPBACK}> NIe przeczytałem dosyć opisu :P.Ale Za strzelanke to mym zdaniem zraniłeś moje serce :D -- A tak nawiasem mówiąc gra jest dla mnie zatrudna :P -- Ilu jest tu modów?Bo jakoś każdy może mi modyfikować posta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Coś jest źle. Ściągam już któryś raz i plik jest skorumpowany :P (corrupted or invalid) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Może klikasz lpm, zamiast dać ppm/zapisz element docelowy jako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi