Rafalmaker Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 mam pare pytań co do fps CREATORA 1. Czamu jak położe jakąś broń to ona jest przeźroczysta i niemoge jej wziąść może wcisnełem coś?? 2. Jak zmienić niebo bo jest zielone i żeby niebyło jak w kosmosie?? 3.Jak dodać nową plansze i rze jak dojde do pola co jest w makers i win zone to bede w następnej?? wątpie rzeby ktoś z was wiedział bo polsce chyba ten program nieznany a nieznalazlem nawet polskiej strony albo forum tego program PLS POMUSZCIE ! ! ! ! Najbardziej chciał bym rzebyście odpowiedzieli na 1. i 3. pytanie bo są najwarzniejsze ale 2 terz jest ważne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 To nie forum o fps creator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 zrób fps creatora w game makerze i wtedy zadawaj pytania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 TU masz odpowiedzi Ale śpiesz się :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Po co maskowałeś linka? Tak czy siak prowadzi on do so.pwn.pl tak dla pewności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Spaliłeś:P Ale Dzieciak powinien NAUCZYĆ się najpierw j. Polskiego a potem sie zabierze za robienie gier choć by w RPG Makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 1. pytanie juz zrobilem ale 3. sie do myśle może na instal creator wymyśle jeśli ktoś wie plis pomuszcie a gm jest troche za slabe mam dark basic professional i jest lepsze Edit: co ty mi za dupowy link dałeś?? przecież tam fps creator nawet mi niewyszukało O :lol: Edit 2 : Maxpayn niema nawet polskiego forum o fps creatorze a z tego co widziałem ktoś kiedyś zakładał jakis temat o fps creatorze :) jaaaaak sie nieznasz to niepizsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 jeśli ktoś wie plis pomuszcie a gm jest troche za slabe mam dark basic professional i jest lepsze Taaa... Gm jest zły, bo trzeba programowac, a w fps creatorze tylko się układa levele, na dodatek gry w nim zrobiona zawsze są kiepskie i straaaaasznie długo się wczytują. Nie znam odpowiedzi na twoje pytania, ponieważ wolałem nie wgłębiac się w ten program, i tobie tez nie radze, bo sie rozleniwisz nic praktycznie nie robiąc. A co do 3, Nie dziwił bym się jakby tam nie dało sie dodawać leveli. ASorki za tego straaaasznego offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Edit 2 : Maxpayn niema nawet polskiego forum o fps creatorze a z tego co widziałem ktoś kiedyś zakładał jakis temat o fps creatorze :) jaaaaak sie nieznasz to niepzisz No coś Ty! ;o Nie ma forum o takim programie bo jest do pupy. A i polecam link mistyka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 jasne,ze mozna levele dodawac. po mołdwsku masz tego fps creatora, ze nie wiesz gdzie kliknac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 no jest new arena a nic innego niema A forum niema bo polacy to nieumiejo szukać Tylko ja umiem se wszystko znalezc :fuckout: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A forum niema bo polacy to nieumiejo szukać Dlaczego ktoś miałby odwalać za ciebie całą robotę, milordzie? Tylko ja umiem se wszystko znalezc Wszyscy są pod wrażeniem. :fuckout: :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 mam terz dark basic profesional i umiem z niego robić gry więc walcie sie hahahaahahahahahahahaahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 mam terz dark basic profesional i umiem z niego robić gry więc walcie sie hahahaahahahahahahahaahahahaha No bez jaj! :o [REPORT] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 haha, genialne bo polacy to nieumiejo szukać :lol: :lol: :lol: :lol: to pokaz jakąś swą gierke w dark basicu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ok Otrzymujesz warna. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Lol... ależ się wysilił -.- Pokaż w końcu co potrafisz na darkbasicu zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Tylko nie mów że potrafisz programować w Dark Basicu. Człowieku, jesteś dla mnie wzorcem! Rispekt. A tak na serio, poszukaj na google, polskiego forum o tym programie. Dla ciekawych: FPS Creator to takie same gówna jak 3DGM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 fps creator to jest po to, aby osmiolatek przed kumplami zaszpanował, że zrobił call of duty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 taaa a 21 latek zrobił gre i sprzedał za grubą kase Edit: czyli ja a teraz idzcie dzieci pobawić sie swym game makerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dopsie stary pryku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi