castro Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam długo mnie nie było ale nie o tym mowa :bye1: na jakiejś stronce znalazłem,że w gm ma jakiś wbudowany edytor graficzny jeśli tak to gdzie? bo ja nie mogę znaleźć :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Chodzi ci pewnie o edytor spirite'ów. Znajdziesz go dodając lub edytując jakiegoś sprite'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Z początki sie wydaje cianki, ale to g* prawda. Idealny do pixelartowania, choc do prostych tez fajny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 myślałem ze to inaczej wygląda... no cóż dzięki za pomoc :thumbsup: może cosik fainego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja Ci bardziej polecam Gimpa, albo Photoshopa, a nie ten edytor graficzny w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja Ci bardziej polecam Gimpa, albo Photoshopa, a nie ten edytor graficzny w GM.Ale to przecież dwie zupełnie inne rzeczy. Gimp czy Photoshop nadają się bardziej do tworzenia teł, napisów, efektów itp., a GMowy edytor jest świetny do pixelartu, jak już towarzysz Firemark zauważył. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi