Wiecek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Siemka, jak zrobic żeby moj widok room'a posiadał na dole obszar jak w startegiach do wybierania np budynków itp i by przy poruszaniu sie po mapie on dalej był na swoim miejsc np na dole Z góry dzięki Aha i nie chodzi mi o : x = view_xview y = view_yview Ale czy jeast jakis inny sposób.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Czemu nie możesz użyć tej funkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecek Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Po prostu gdzies coś mi się obiło ze można zrobic to za pomocą View'ów, czy jakoś tak, i jestem ciekaw bo sam do tego nie doszedłem. a oczywiscie mogę to użyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Hmm, to jest chyba właśnie sposób "viewów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ale: x = view_xview[0]; y = view_yview[0]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi