Crash Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No właśnie... Mam platformówkę, gdy ide więc w np w lewo, animacja biegu sie zatrzymuje :mellow: . Dziwne, bo kiedy robiłem gry na GM 5.x , to wszystko było git... No może tutaj mam problem, bo jest na klocku... sami zobaczcie: Weź kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeiro Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Wklep w eventcie lewo i prawo jako subimage -1 i bendzie dzialalo ^^ A dokladnie w Change sprite into Subimage zamiast 0 na -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nosz kurde wielkie dzięki Aeiro :D Wszystko działa :) . Więcej pomocy nie trzeba! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 W klocku change sprite zmień subimage na -1 czyli wyłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi