Grela Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 instance_create(x,y,choose(w_prawo_wrog,w_lewo_wrog,xD_w_prawo,xD_w_lewo)); To jest dobry kod ustawiłem że co 120 w alarmie tworzy losowe instance ale tego nie robi co jest powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a jaki kod z alarmem dales i gdzie? Najlepiej daj w create: alarm[numer_alarmu]=120 a w tym alarmie: instance_create(x,y,choose(w_prawo_wrog,w_lewo_wrog,xD_w_prawo,xD_w_lewo)) alarm[numer_alarmu]=120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Mam następny problem instance_create(x,y,choose(w_prawo_wrog,w_lewo_wrog,xD_w_prawo,xD_w_lewo)) Jak następuje czas akcji pisze Uknown variable w_lewo_wrog a przeciez poprawnie nazwe dodałem może przecinki są niepotrzebne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 A chociaż 'w_lewo_wrog' jest zaznaczone w kodzie na różowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie, wogóle nie jest zaznaczone pozostałe są a pozostałe 2 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 to zobacz czy w objectach są te 'w_lewo_wrog', jak nie to sprawdź czy nazwy dałeś dobre -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dałem dobre napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Napewno są złe - nie upieraj się. Cóż za problem poprawić nazwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Już działa dzięki xD. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi