Pablo-GM Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jak sie robi server? taki jak ostatnio lord Vayya dawal na forum jak to sie robi by dzialalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Hmm.... Pobierasz jakiś serwer na komputer, "kompilujesz" w gm i odpalasz ;o Tylko, pamiętaj o tych sprawach z ip zew i wew.....;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ale ciagle nie czaje Bixon mozesz dac mi przyklad jak mozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 To ty wczoraj do mnie na gg pisałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 nie to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja coś tam pisałem o tym serverze ale i tak mi nie działa coś trzeba jeszcze zmienic... Oprócz id gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi