Tymon Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Już sie bałem dać posta w temacie "Game Maker 6.0 Final !" bo jak znam życie zaraz by sie mi sie zj***e dostało :confused: A tak wogóle to żadko zakładam tematy :wink: No więc mam pytanie. Jak dodać do gry (GM 6.0) własną czcionke z pliku ? Z góry Thx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Marca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 help -> gml -> changing resources -> fonts... Ludzie, poszukajcie czasem odpowiednich funkcji samemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 A oco ci chodziło?*.fon czy coś innego?Bo fonta nie puści,tylko te co są jako spriter.Chyba zuzyje jako liczby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 OK, dzięki Ranma_man :) ale weź sie tak nie denerwuj ;) GM6.0 mam od kilku dni :D a helpa jeszcze nie przeczytałem całego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Marca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 ale jest coś takiego jak znajdź. Ja np. bez helpa wogule nie zaczynam robienia gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi