Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam ! Czy któryś z adminów mógłby mi zmienic rangę na taką jaka powinna byc domyślnie. Koalicja już dawno się rozpadła i każdy odsyła mnie do kogoś innego. Mógłby ktos to załatwic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Pytaj się adminów, tylko oni to mogą zrobić z panelu admina :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No już do gnyska i ranmusa pisałem, napisali, że nie oni się zajmują koalicjami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 to sprobuj u patryslawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Patrysław jest moderatorem, a nie adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 od kiedy?? czyzby mnie cos ominelo? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Patrysław jest adminem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 http://www.gmclan.org/index.php?statyczna=1 i wszystko jasne :] ,ale Moderatorzy chyba też mogą zmieniać rangi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Patrysław jest adminem ;pa to przepraszam. mój błąd :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Stats&CODE=leaders teraz dopiero wszystko jest jasne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja akurat nie mam możliwości zmieniania rang ani wam, ani sobie. Wiem, że zmienianie sobie rangi powinno się pojawić podobno po jakiejś ilości postów w ustawieniach profilu powyżej zmiany daty urodzin - takie położenie pola jest przynajmniej na forum MFGG. Na GMClanie to chyba tylko plotka, a tylko wybrańcy mają możliwości zmiany rangi. (Kiedyś mówiono, że można samemu sobie zmieniać rangę po 500-postach. Dawno przekroczyłem ten limit i nadal nie mam tej możliwości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Jaklub, mówili, że po 1000 ;p A co do rangi, może mi ktoś to zrobic ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Kiedyś chodziły plotki, że po 500. :P Niedługo pewnie będzie 1500 - nie nadążam za zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 I co administratorzy ? Nie da się nic z tym zrobic ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 poczekaj kilka tygodni, może sobie o tobie przypomną :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 hehe przydałaby sie jakaś śmieszna ranga ;-) pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Na GMClanie to chyba tylko plotka, a tylko wybrańcy mają możliwości zmiany rangi. (Kiedyś mówiono, że można samemu sobie zmieniać rangę po 500-postach.) E tam wybrańcy, ja mogę sobie zmieniać od 501 posta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ja już nawet nie pamiętam czasów, kiedy nie mogłem sobie takowej zmienić samemu :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Od 1001 posta Black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 A więc jak cyberdog sobie zmienił? Napisał do adminów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dzięki Tymon ;p Temat zamykam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi