Shinji Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wiem że można dzieki draw_sprite_ext() przekolorwać sprite'a ale zastanawiam czy da sie jakos podmienic tylko jeden kolor na inny w sprite'cie? Z góry dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Da się... poszukaj... PsichiX napisał coś takiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No własnie starałem sie przeszukać forum, ale jakoś na nic pomocnego jak na złośc trafić nie umiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 1min szukania ;) " https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6996&hl= " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 heh nie mam pytań ^^ a powiedz w jaki sposób to znalazłes? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Search&f= co tu więcej tłumaczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No tak to sie domyślam, ale co wpisales bo jawpisywalem na rozne dziwne mozliwe sposoby i nic nie znalazłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wpisałem w "Filtruj wg nazwy użytkownika" "PsichiX" I wybrałem "Wyszukuj gdzie" "Skrypty, przykłady..." x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Aaaa... no trzeba wiedzieć gdzie szukać =p Oki w takim razie dzieki i zamykam =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi