LionX Dagger Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam I wiem jest już temat poświęcony tej grze ale tam jest za dużo śmieci a sam temat był o zupełnie innemu znaczeniu ^^ Ci którzy się nie orientują odsyłam do starego tematu ^^ Wakacje prawie dobiegły końca A tu projekt powstał z grobu XP Wracam do roboty nad tą grą może to nie do końca będzie jak gothic Szczerze mam zamiar zrobić swoją grę która może będzie niektórym przypominać tą słyną grę No nic dziś sobie siedziałem i mnie coś ruszył by zacząć od nowa ją robić i oto zacząłem Rzucam tu mały pliczek który nie ma w sobie nic specjalnego coś nad czym dziś pracowałem I tak pewnie w grze nie będzie tego efektu szkoda ^^ edit : Zapomniałem zaznaczyć culing na true tu poprawiona wersja XP Screeny: 001 002 003 update Gry Wyciągasz , chowasz broni spacją LMB przygotowanie do ataku W,A,D ? atak S ? obrona Ale na razie hp wróg ci nie zabierze ale ty go możesz zabić xP Download:>>Click<< Rozmiar pliku: 1MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Błagam, zmień grafikę! Nie musi być piękna - wystarczy, żebym po jej zobaczeniu nie rozważał wydrapania sobie oczu spinaczem biurowym. PS: Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 jakie błędy: "Si a" zamiast Sila "Zrencznosci"-... "Stomina"-zamiast stamina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Czym sie wali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Błagam, zmień grafikę! Nie musi być piękna - wystarczy, żebym po jej zobaczeniu nie rozważał wydrapania sobie oczu spinaczem biurowym. PS: Nie ten dział. grafikę masz racje zmienię ale na gorszą XP bo tu jest efekt futra trawy itp. a w grzę raczej go nie będzie bo jest zbyt pomięcio żerny co do działu to, to jest najbardziej odpowiedni dział na to nie dam to do demek bo to nie jest demo A to że inni dają tam swoje zapowiedzi to moim zdaniem jest ich błąd ^^ jakie błędy: "Si a" zamiast Sila "Zrencznosci"-... "Stomina"-zamiast stamina. to przez czcionkę nie ma polskich znaków XP zmienię czcionkę i wszystko będzie ok ^^ Czym sie wali? narazie się nie wali ale pracuje nad tym mam już prawie gotowego wilka teraz tylko właśnie musze zrobić atak playera ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 A więc najpierw powiem że fajna grafika szczególnie żywopłot i jako tako to fajnie wygląda i nie słuchaj się Woocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Oto parę skreenów jak to wszystko wygląda bez futra i trawy No i miej więcej jak to wszystko będzie wyglądać w grze 004 005 006 Sorrki jeśli kogoś to rozczaruje XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Nie nie teraźniejsza wersja z futrem i trawą jest najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wiem że z futrem jest lepsza Ale jednak około 5* bardziej pamięcio żerna XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Te futro to w opcjach gry (Wł/Wył) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ale przecież wszyscy mają tu komputery-potwory a ja odciążyłem siedmioletni sprzęt że mi teraz śmiga:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Te futro to w opcjach gry (Wł/Wył) :) Też o tym myślałem ^^ I jeśli gra będzie w miarę szybka to pewnie zwrócę wilkowi futro XP Bo teraz wygląda jak kupa głazów XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 No to czekamy na oficjalne demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam mam dla was mały system otwierania skrzyń jaki będzie w tej grze zrobiłem go dziś I tak mi się spodobał że zrobiłem sobie mini gierkę logiczną XP Gra jest prosta w formie na każdą skrzynkę masz 5 wytrychów jeśli zdołasz ją otworzyć dostajesz punkty jeśli nie przegrywasz są 3 poziomy trudności różnie punktowane A grafika sprowadza się do kratek czerwonych i zielonych XP Tytuł: Otwórz Skrzynie Gatunek: Logiczna Sterowanie: Wybór opcji z menu - myszką Obrót wytrychem w lewo ? strzałka w lewo Obrót wytrychem w prawo - strzałka w prawo Download: >>Click<< Rozmiar pliku: 1.08MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Hehe, nawet fajne :) Przypomniało mi to Obliviona xD EDIT: Dlatego się śmieję :) To mi tylko przypomniało Obliviona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Przypomniało mi to Obliviona xD W gothicku był taki system otwierania, a w oblivionie był rysunek zamka i uzywało sie tylko myszki. Sorki za offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 następne demko Gry XP Wyciągasz , chowasz broni spacją LMB przygotowanie do ataku W,A,D – atak S – obrona Ale na razie hp wróg ci nie zabierze ale ty go możesz zabić xP Download: >>Click<< Rozmiar pliku: 1MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Gra nabiera kształtów jeszcze powiekszysz miasteczko dodasz scieżki drzewa nowe potwory i npc i bedzie fajnie :). A te domy sam zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 mhm domki są moim dziełem ale textury już nie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Urozmaicić swiat i będzie fajna gra. Moim zdaniem ataki powinny byc szybsze i kamera pwinna się przybliżać gdy postać jest w domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 masz Micanser szybszy atak i poprawione domki XP co prawda kamera się nie zbliża ale myślę że będzie XP zastanawiam się czy nie lepiej było by dach zrobić całkiem niewidzialny po wejściu do domku Download: >>Click<< Rozmiar pliku: 1MB oto jako ciekawostka mapka wyspy na której gra będzie się toczyć niektórzy ją znają bo to jest ta sama mapa co miała być w parodii gothica Mapa edit: oto projekt wyspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nono nowe demo mi sie okropnie podoba czyżby jedna z fajniejszy gier na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Bardzo fajne.Popracuj nad dynamika postaci - troche te kanciaste modele popraw i może byc dosyć fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 edit: oto projekt wyspy Jakbym grał w plemiona :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi