TeoTN Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Może ktoś wysłać plik WOWEXEC.exe, bo przypadkowo go usunąłem??? (Systemowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 pan google ci wyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Może ktoś wysłać plik WOWEXEC.exe, bo przypadkowo go wyciąłem??? (Systemowy) Jak wyciąłeś (ctrl+x), to wklej (ctrl+v). Jak usunąłeś (del), to poszukaj w koszu. Jak nie ma w koszu (kasowanie poprzez shift+del) - to na pewno to był przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ten przypadek zdarzył się parę miesięcy temu, a teraz zdałem sobie sprawę że go wykosiłem :/, kiedy jest mi potrzebny. PS Jakbym nie szukał na google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Skopiuj go sobie z płytki Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no tak :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi