Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 zacznij od tego: http://ksiegarnia.pwn.pl/5269_pozycja.html - najlepsza lektura, przyda się w życiu duzo bardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 o ku**a nie mam tyle kasy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To niech mama kupi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie dzieki,wolałbym cos o hackingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hacking ci w głowie a nie pojmujesz nawet GML-a. Powodzenia ! :) Przestudiuj uważnie artykuły na GMCLANie i zacznij tworzyć proste gierki. Wiedza + doświadczenie = Spiderman 3 :D ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zresztą "hacker" w swoim oryginalnym znaczeniu, to specjalista w jakiejś dziedzinie związanej z informatyką, nie wiem czemu to pojęcie jakoś ostatnio zmieszało się z "cracker", czyli osobą która łamie zabezpieczenia, włamuje się, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wiem co to jest hacker człowieku,moze jestem beznadziejny w gml ale nadal ucze sie hacków,ale ostatnio nadstawiam język na gml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 wiem co to jest hacker człowieku,moze jestem beznadziejny w gml ale nadal ucze sie hacków,ale ostatnio nadstawiam język na gml. Chyba kto to jest hacker. Uczysz się obsługiwać takie hacki jak w Mu Online ? :) :offtopic: Ok, nie chce już słuchać o tych hackerach. Za dużo już tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 mam swój własny team ale dawno nie byłem u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi