KoRn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Siema! Dzisiaj zrobiłem se dla mojego kolegi taki 'wkurzający program'. Czyli, ze otwiera sie stacja dysków cd i zamyka :) Prosze: http://www.gmclan.org/up2204_11_wkurzaj_cy_program.html Wkurzający program 2: http://www.gmclan.org/up2204_11_wkurzaj_cy_program_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 lol szczere ale mogłeś jeszcze dodać do tego jakaś irytującą muzyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Minuta robienia i dostępne tylko w wersji zarejestrowanej(której nie mam). :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Minuta??????? To nawet nie jest minuta to jest 5 sek roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 lol co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 5 sekund i jest :mellow: To jest do oceniania :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Rzeczywiście "wkurzające". Normalnie nerwicy dostałem jak mi się klapka otwierała. I to nie jest program tylko króciutki skrypcik. Bezsens. Mogłeś zrobić że komp się wiesza/resetuje lub kasuje pliki systemowe albo uciążliwie wyłącza explorera i taskmgr. Dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Żałosne :D Sam se mogę otworzyć stację dysków, btw, mam dwie i otwiera się tylko jedna :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wkurzające to by może było jakby się kilkanaście razy otworzyła do jakiegoś momentu (zmiennego) i zamknęła (no i wszystkie stacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 musze to komentowac? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 heh. wkurzający program to jest TV Trwam, to jest pikuś. zresztą nic specjalnego :) i po co wrzucasz taki badziew ;]? lepiej byś spożytkował czas, jedząc chipsy i oglądając 5-sekundową urywką z meczu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 O ku**a!!! Wiecie, że mi się ten program przyda??? xD Ostatnio coś "kiepawo" się domyka klapka zamykająca napęd DVD i muszę ją "rozruszać". xD Daję 5/5, jak nic. ;D Że nie wpadłem na to, by sobie coś takiego napisać... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bardziej niż ten program jest irytujące to, że go zrobiłeś -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Fajny program mozna jeszcze dodac pare dzwiekow i git xD najlepiej zrobic ten program w mario xD jak ktos bedzie skakac to bedzie mu sie cd otwierac xD 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 UWAGA! wkurzający program 2 jest juz dostępny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 To "o, nieee" po wciśnięciu alta, ctrl lub delete jest bezsensu bo taskmgr i tak się włącza. Ale zarąbisty sequel :D Po co to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Z nudów. show_error("LOL",0); Macie błąd. Ocena: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ile Ty masz lat,żeby się na takie gówno napalać, ja pier...ha ha no to się wysiliłeś bo na bardziej inteligentnych lub bardziej spier.. kompach takich jak mój to dziadostwo nie działa, teraz zrób program do odtwarzania płytki w cd-romie he he he.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Niedługo będzie program wyświetlający godzinę na całym ekranie (ale przyda się niedowidzącym nie? XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Do 2 programu dodałeś tylko ten error 404 i błąd coś z sound(chyba XD) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Do 2 programu dodałeś tylko ten error 404 i błąd coś z sound(chyba XD) <_< A zauważ że, tego błędu z soundem sie nie da zgasić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wyłączyć głośniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Wyłączyć głośniki? A po co??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 zaśmiecasz gmclan imo. nie będe się nawet silił na konstruktywną krytykę, bo nie ma co krytykować. gl Mistrzu Destrukcji Drive'ów, włam się na komputer osobisty wujka Billa i otwórz mu klapę, HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA joke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nie ściągnę bo już się boję. :boxed: Macanie zmarłego topicu. Warn. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi