Eriventem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tytuł: Punkty Gatunek:zręcznościówka Opis:W tej grze(jest to jeszcze demo) chodzi o to aby zbierać nutki. Ale za każdym gdy zbierzemy jedną wylatuje nam zielona kulka która nas goni. Gdy jej dotkniemy Koniec gry. Aby zniszczyć kulkę musimy zebrać drygom nutkę i wyleci drugi przeciwnik musimy sprawić żeby się ze sobą stykneły w tedy sie niszczom. Download:http://www.gmclan.org/up2829_4_Punkty.html Rozmiar pliku:1,33 MB Autorzy: Programowanie:Eriventem Fabuła:Eriventem Grafika:Eriventem Muzyka:Eriventem Screeny: http://www.gmclan.org/up2829_5_bez_tytu_u.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Po 1. http://www.ortografia.pl/ Ucz sie ortografii gościu! Po 2. To gra moze byc. daje 3/5 na zachete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajne nawet Pomysl mi sie podoba xD Tylko tym 'kulkom' latwo uciec, moglyby jakos inaczej sie ruszac :P I czasem nie widac nutek na krawedzi ekranu bo czarno. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nawet fajne 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajny pomysł i wykonanie niezłe. Grafika jest mało estetyczna, kropki i nutki są brzydkie. Ale ogólnie pomysł fajny, nie widzę żadnych błędów. 3/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriventem Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 dziękuje za opinie kasa100 ortografia :confused: Po 1. http://www.ortografia.pl/ Ucz sie ortografii gościu! Po 2. To gra moze byc. daje 3/5 na zachete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ciekawy pomysł na gre nie powiem...ale denerwuje mnie fakt że po przegraniu tzn. kiedy to cos zielone mnie zje juz tylko wyniki i gra sama się wyłącza i żeby zagrać trzeba znów ją włączyć...oraz nie wiem czy tak ma być ale w górnych strefach i po bokach przy samym końcu okienka piłeczka juz nie "płynie" tylko się blokuje...Mam nadzieje że poprawisz to wszystko w pełnej wersji. Daje 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No właśnie - wkurzające, że się wyłącza jak się skuję... Poza tym było by fajniej gdybym nie blokował się na krawędziach ekranu :P EDIT: I żeby te kulki zielone wylatywały z losowych miejsc planszy. I żeby ściany były losowo (bo nie są chyba?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Gra bardzo fajna 4/5 PS: Po 1. http://www.ortografia.pl/Ucz sie ortografii gościu! To ty też się naucz ortografii Po 2. To gra moze byc. daje 3/5 na zachete. ALE JA NIE MAM PRETENSJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 3/5 a jeżeli to pierwsza gra 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 PS: To ty też się naucz ortografii ALE JA NIE MAM PRETĘSJI Hehe... uśmiać się można czytając ten gmclan :D Pretensji się pisze, kolego :] Edit: właściwie mogłem to napisać w tamtym poście... To żeby coś do topica było to daję 3/5 :P Edit2: Nom, ja też umiem edytować posty. Ale dzięki za poprawę, mam nadzieję, że to zapamiętasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A to ciekawe bo ja napisałem PRETENSJI kolego :| :] Sorry: Jeżeli to offtop :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajna gra 4/5. Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak na demko to bardzo dobrze, sa te rzeczy ktore nalezy poprawic w pelnej wersji jak to zeby nie wylatywac za ekran. Orginalny pomysl i dobre wykonanie :thumbsup: 4/5 Licze na wiecej w pelnej wersji gry jak: nowe poziomy, szybsze kulki(dla trudnosci) itd. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Naprawdę nie wiem co wy widzicie w tych grach. 2/5 bo od grafiki nie bolą oczy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie przesadzaj grafiki nie są złe. Jesteśmy na takim etapie ze kazda gra w gm nam sie podoba. Jak przejdziemy na c++ to uznamy wszyscy ze to co robilismy w gm to byla jedna WIELKA ZABAWA. Takie życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajna gierka! 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie przesadzaj grafiki nie są złe. Jesteśmy na takim etapie ze kazda gra w gm nam sie podoba. Jak przejdziemy na c++ to uznamy wszyscy ze to co robilismy w gm to byla jedna WIELKA ZABAWA. Takie życie ;) O to mi chodziło że grafika nie jest zła dlatego dostał 2 gwiazdki a nie jedną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Yyy ale to jego pierwsze grafiki z gmem z czasem bedzie robic grafy jak borek ;p Powinienes nie oceniac tak surowo poczatkowych gmowiczów. (Zobaczymy ile dasz za moja gre jak ujzy swiatło dzienne) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Tobie dam więcej bo ci pomogłem (Szczególnie z tym <esc> i paskiem HP) a jak będę za to w creditsach to się uśmieję i dam ci + (plusa) :D Ja oceniam gry bezstronnie. Grę może robić Borek, Tymon, Bagno lub ty i dostalibyście tyle samo * jak by była taka sama jak ta. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No no :) bedziesz w credits jako grupa gmclan polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi