Tymon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A ja to co, sprzątaczka? Hola hola gnysiu! Jesteś tylko administratorem! Dostaniesz zaraz warna za zabawę w moderatora! =D pinker, warn za zabawę w moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 moderatorem też chyba jestem, co ? :P W sumie nie wiem, bo nadalem sobie prawa admina poprzez bazę danych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tymon nie bądz taki mądry,jest specjalny dział od języków c++,nie bawiłem sie w moderatora ale ostrzegałem bo smietnik tu sie robi,radze bys mi postawił jakiegos dobrego pozytywa albo usunął tego warna "zabawa w moderatora" żal...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 pinker, to jest dział Valhalla i tu można gadać o czym się chce, nawet o C++ <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Z ciebie jest żal.ru. Jak masz tak wszystkich gnoić, co nie będą mówić o GML to zgnoj moje tematy z super rogalem, miernikiem wydajności, złóż apelację o to, żeby nie było działów C++, HTML i inne i jeszcze doprowadź o to, by nie było niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No to niech mi usunie to ostrzezenie bo nie bawiłęm sie w moderatora,mówiłem tylko by przeniesc temat do c++ bo doradzałem tylko a tymon k**wa wyskoczył z je**nym tekstem "zabawa w moderatora" Tymon: A ja to co, sprzątaczka? Ja: Tak,sprzątaczka Warn za wulgaryzmy i obrazę. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ty to se mozesz jaklub,tymon mówł czy jest sprzątaczką to odp tak,co w tym złego?to wolny kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tak. To wolny kraj. Ale nie krzykniesz obelgi prezydentowi w twarz, bo dostaniesz wyrok za zniesławienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ty to se mozesz jaklub,tymon mówł czy jest sprzątaczką to odp tak,co w tym złego?to wolny kraj. To pisz sobie na chodniku w swoim wolny kraju. Tutaj obowiązuje Netykieta i Regulamin GMC i to są święte prawa, świętsze niż konstytucja. A teksty typu "ty se możesz", to sobie (se?) daruj, bo naprawdę możemy ci zablokować dostęp do strony i tyle będzie twojego przemądrzalstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 niemozecie,najpierw musi byc 100% ostrzerzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Możemy zbanować na pewien okres, jeżeli ktoś wyjątkowo wykracza poza wszelkie normy. A po 100% to już nieodwołalnie. A administratorzy mogą ci dożywotniego bana nawet dać jak nie masz 100% a grubo przesadzasz na forum, jak chociażby takowego dostał niedawno Bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A co za problem dać 70% za jednym zamachem? :] Dobra, zamykam ten temat, bo takiego syfu narobiliście, że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi