Mega Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tytuł: Attentive Ambulance Gatunek: zręcznościówka Opis: Jesteś kierowcą karetki. Musisz jeździć tak, aby nie zderzyć się z jakimś innym pojazdem. Im więcej jesteś na drodze i pozostajesz nie tknięty, tym więcej punktów ci się nalicza. Jak jesteś na trawie to punkty się ci nie naliczają. Po ulicy jeżdżą różne pojazdy z różną prędkością: Jeepy, samochody sportowe, autobusy, motory i rowery. Najlepsze wyniki mogą znaleźć się w liście najlepszych wyników, czyli Highscores. Uważaj także, by nie wyjechać poza planszę, bo przegrasz! Sterowanie odbywa się za pomocą strzałek. Jest to moja pierwsza gra jaką zrobiłem, przedtem jedynie eksperymentowałem z GM'em. Download: http://www.gmclan.org/up2388_4_Attentive_Ambulance.html Rozmiar pliku: 1.67 MB w archiwum .rar, po rozpakowaniu 2.89 MB Autorzy: Programowanie: Mega Fabuła: brak Grafika: Game Maker Resource Pack 01, Mega Muzyka: Partners in Rhyme, Game Maker Resource Pack 01 Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Menu nawet fajne :D Spoko muzyczka... oczywiscie w menu, bo od szumu samochodów aż się prosi ściszyć głośniki :lol: Szkoda że pojazdy pojawiają się "z nikąd", a sam ambulans nie jedzie do przodu tylko na kawałku asfaltu przechodzi "Szkołę przetrwania" :) Ogółem: 3/5 pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Troche to dziwne. ale dam 3/5 na zachęte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Niestaranne, "dziwne", ale pomysł OK ;) 3/5 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Menu nawet nawet, grafika okropna, byś się troche postarał... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Szczególnie fajne są te rowery widmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 E, tam. Słaba gra. Niska grywalność, grafika z GM-a, słabe wykonanie. Dam ci 2 gwiazdki za to że ładnie dobrałeś muzykę (w menu) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 rowery wymiataja :P tak w sumie tocpowinien byc jakis bonus za rozwqalanie rowerow bez rowerzystow ale jak tam wolisz ^^ odemnie 4/5 girka prosta i fajna. Nic tylko czekac na jakies bardziej ambitne projekty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mega Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Przypominam, że jest to moja pierwsza gra, więc raczej cudów nie ma. :] Dzięki za oceny i komentujcie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Najgorsze moim oczywiscie zdaniem jest to, że pojazdy pojawiają się gdzieś na ulicy a nie przejezdzają przez nią od początku do końca grafa słaba (sam nie mam narazie lepszej w mojej grze) muza fajna grywalność nieduża (sam nie przejechałem więcej niż 10sec.) moja ocena 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiczkok Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mogłeś zrobic ruchome tło 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No to co że pierwsza gra. Mogłeś sie bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 heh troche "shiciaste".. nie chcesz znac mojej oceny ;-) sciagnalem i pogralem dla tych kozackich rowerów. bless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Fajana mini gierka jak na pierwsza produkcję... tylko że znalazłem buga (screen nizej) przy takim ustawieniu karetki punkty moga lecieć w nie skończoność. Ogólnie ładnie wykonane menu i dobrze dobrana muzyczka :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mega Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dzięki. Może kiedyś wydam wersje poprawioną to naprawię w niej tego buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Spoko gierka 5/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dam Ci 4 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nakyls: Spoko gierka 5/5. Yyy co w tym fajnego? Czekam na odpowiedz tu lub na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To tak w menu fajna muzyczka, fajny pomysł, ładny loading i ikona :) gra nie jest za prosta co jest plusem. Co prawda nie jest zbyt wciągająca, ale tak wogule to spoko gierka, oby tak dalej :D Daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mega Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wersja 1.2 wydana! Do pobrania przy pierwszym poście tego tematu. Powstała ona głównie po to, aby naprawić błąd, który został znaleziony przez C3X'a. Miało być także ruchome tło, ale w czasie testów wyglądało to nieestetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nawet nawet spoko giera jak na pierwszy raz 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi