Moho Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Moho - homo nie wiadomo xP a tak poważnie to mi LionX wymyślił ksywkę, wzięło to się z programu flashowego moho, po prostu palną tą nazwę i wpadła mi w ucho i zostało, wcześniej to istniałem pod nickiem Logan... good 'ol times... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Od płyny do mycia naczyń - Tymka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Lol :D A tak w ogóle to czemu synteza a nie geneza, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bo ktoś popełnił błąd podczas pisania. ale nikomu się nie chce tego poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To chyba "Pietrusa" się tyczyło. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Od płyny do mycia naczyń - Tymka. A ja myślałem, że od Tymoteusza. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kiedyś był Tymoteusz, później zmienili na Tymka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 moj nick wziął się od imienia Amadeusz i od tego, że jedna koleżanka powiedziala do mnie Amadeo, i spodobalo mi sie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 hmm... marcinzzz95 (xD) na poczcie (internetowej, żeby nie było) Marcin, Marcin95, itd było zajęte więc wziąłem marcinzzz95. wtedy byłem jeszcze mały i tak zostało ale gdy czytam marcinzzz95 to mi sie rzygać chce więc teraz zmieniłem na Zychu. Zychu - od nazwiska Zych teraz wszyscy tak do mnie mówią. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 hejo moze ktorys administrator lub moderator zmienic na "geneza nickow"?? bardzo bym prosil :) EDIT: dziekuje bardzo :) kimkolwiek jestes :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czytalem kiedys ksiazke ktora opowiadala o szczatkach demona azteckiego ktore byly trasportowane na statku o imieniu 'David Dark', ktory zatonal, a glowni bohaterowie go poszukiwali. Za to nazwa tego statku wziela sie od imienia i nazwiska jednego z ksiezy, ktory sadzil wiedzmy z Halem. Ksiazka byla swietna, motyw mi sie spodobal, a akurat potrzebowalem czegos zeby pozostac anonimowym w internecie. Teraz wszystkie ankiety, rejestracje itp. wypisuje wlasnie tym imieniem i nazwiskiem. :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A mój to od zwierzaczka który się zwie świstak, to takie słitaśne stworzenia xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A ja mam nick po ksywie żelu ale coś się schrzaniło i wyszło zalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A mój nick nic specjalnego nie oznacza. :P Po prostu uznałem że fajnie brzmi. Pisze się z dużej litery (świetne imię dla postaci w grze RPG), składa się z sześciu liter, dwóch sylab i zawiera moją szczęśliwą liczbę 23, a ponadto ma tę zaletę, że czytając go wspak wychodzi słówko "randoM" :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 mówiłem pewnie ze 100 razy, ale niech będzie... mój nick powstał 13 lat temu, jak miałem 7 latek i jest to zdrobniała forma mojego nazwiska (poza gnysek było jeszcze gnysiątko i gnysio, ale za stary na takie jestem już :P). No i tak zostało, teraz wszyscy od dyrektora w szkole, poprzez kolegów na sąsiadach skończywszy mówią mi gnysek. Poza rodziną, dla nich nadal jestem piotrek... ale czasem zapominam jak mam na imię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ciekawe czy ktos jest tak sprytny i wie skad sie wzial moj nick... Tak dobrze myslicie, to zdrobnienie od mojego imienia Kamil :) Edit: ale to jedyny portal na ktorym mam taki nick ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi