Hriser Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Tytuł: HELIX Gatunek: zręcznościówka Opis: HELIX to gra, w której poruszamy małym bohaterem, Helixem pomagając mu powrócić do najbliższych, kiedy to zły Cellen porwał go i umieścił daleko od domu. Zawsze w robieniu gry największym problemem jest u mnie dostosowanie trudności. Więc także HELIX nie jest wyjątkiem i należy do gier trudniejszych. Ale mam nadzieję, że gra nie będzie dla Was aż tak denerwująca i znajdzie się kilka osób, które po pierwszym zagraniu nie umieszczą jej w koszu :) Aby przejść poziom należy najpierw przestawić (znaczy dotknąć :D) wszystkie zapalniki na danym poziomie. Cała gra zawiera 5 podniebnych lokacji, z których każda jest podzielona na 4 rundy. W sumie, HELIX liczy 20 rund. Po każdej lokacji można kupić w SKLEPIE akcesoria, które ułatwią dalszą grę. Miłej zabawy ;) Download: https://gmclan.org/up1838_4_HELIX.html Rozmiar pliku: 5,17 MB Autorzy: Programowanie: Hriser Fabuła: Hriser Grafika: Hriser ( PIERWSZA MOJA GRA ZE 100% GRAFIKĄ MOJEGO WYKONANIA :D ) Muzyka: z download'u ( dźwięki - Hriser ) Screeny: https://gmclan.org/up1838_5_SCREENSHOTS_HELIX.html P.S: W razie jakichkolwiek błedów - piszcie od razu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Bardzo fajne :) . daję Ci 4/5 . Ładna grafika, płynne animacje :P . Tego to ja bym platformówką nie nazwał :P . Raczej zręcznościówka :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Raczej zręcznościówka ;P masz rację :D poprawie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Hajna znaczy Fajna gierka.Dobre intro:P 4-może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Gierka na 5. - nie znalazlem zadnych bledow - intro wymiata - dobrze dopasowana muzyczka (cos mi tak wpadla w ucho wkoncu sie skaplem ze to midik z dyna blaser:-)) - orginalny gameplay - swietna grafika Gratulacje za bardzo udana gre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wspaniała gierka jak na pierwszą ja dalej moją robię i to dopiero mam 3/4 engina :/ a ocena hmm 20/5 :D oby tak dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 bardzo dobra gra , intro dobre , nie znalazłem bugów 5/5 ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 latająca mota nadchodzi, piguła rządzi 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Fajna gierka, grafika pegasusowa, muza też :) Ocena: 6/6 : Wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 oj Hriser to nie jest twoja pierwsza gra a Marvic??i marvic 2??to też są hity! a twoja kolejna platformówka na 4 gwiazdki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Przeciez napisal ze to jego pierwsza gra do ktorej sam zrobil grafike -.- #Edit Aaa, 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzieki Stig, a miałem sie sam tłumaczyć :D dz za wszystkie komentarze ;) pzdr :) P.S: (...) a Marvic??i marvic 2??to też są hity! miło mi, ze Ktos tak uważa ;) dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Gierka fajna tylko nie rozumiem dlaczego mowia ze intro fajne. 4/5 P.S. a taki mały błędzik jak jesteś pod spodem guzika to smmigielko moze sie wbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Bardzo dobra gra ! bardzo fajnie dobrana muzyczka ciekawe menu no i poziom trudności to wszystko czyni ja grywalną...mi się podoba :) ode mnie 5/5 gj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Stanowczo 5 gwiazdek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Oo jesszcze nie głosowałem 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 sympatyczna gierka, podoba mi sie i pomysl i wykonanie, oryginalnosc, i tylko razi zbyt pikselowa graficzka, ktora jest imho sympatyczna, ale nie podoba mi sie ta pegazusowa stylistyka - ale to tylko kwestia gustu. Gierka faktycznie trudna ale nie męcząca - i az sie chce sprobować dolecieć jeszcze jeden raz ;-) 6/10 - z tym że ja patrze na wszystkie gry indie w jednej skali, i nie tworze nowej skali na potrzeby gierki, jak chyba niektorzy robią, a 6 to juz niezly wynik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Nie jestem specem, ale gra mi sie podoba fajna i grywalna choć denerwuje mnie jak rozbijam się na tych ścianach :D daje 5\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriventem Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 SUPER daje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutki Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 CHETNIE ZOBACZE, ALE SCIAGLEM I COS MI NIE DZIALA LADUJE SIE I NIC ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dziwne, bo u mnie wszystko gra tak jak trzeba... :huh: Może spróbuj włączyć drugi raz? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Bardzo ciekawa gra denerwuje mnie tylko trochę rozbijanie się na ścianach, ale ogólnie jest spox. Jak dla mnie 5/5 - ciekawe intro - fajna muzyczka - dobra grafika Ogólnie gra ciekawa 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi