telewizorem go Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ale ja chce kody a nie trainer czy cos :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 proszę, o to kody: życzę udanej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Lol zrozum telewizorze że nie ma kodów do tej gry - są tylko trainery zresztą Boże co za róznica... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja bym zamknal temat. Jesli 6 osob wytlumaczylo gosciowi co zrobic zeby zagral sobie ta gre na tych kodach a on dalej nierozumie to po co dalej ciagnac ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A ja bym zostawił temat, bo szanowny Telewizorem Go jeszcze nie do końca najwyraźniej zrozumiał to co chcieliśmy mu powiedzieć, więc niech się pyta. A poza tym, zostawienie otwartego tematu ma same zalety, zaraz mnóstwo ludu będzie bawić się w moderatora powtarzając to co powiedział David Dark i będzie komu warny dawać, ot co :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jego chyba naprawde trzeba napierdzielac telewizorem bo bije mu na łeb,wszedł pod cięzarówke i mu połowe jaj zrzarło.jak ludzie mówią sciągnij trainera to sciągaj bo takto nigdy se nie pograsz na kodach,a google przeciez mocno nie gryzą.(ku**a zje* jeba** w d*** pierd****y telewizorem hu**)to moja opinia o nim,naprawde mnie poniosło i nie chciałem ale mam nerwy,bo mówic jedno a on swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 @pinker: Polecam to zostawić dla siebie ;) Trainery są łatwe w użyciu i nawet więcej mogą niż kody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 wiem,uzywam ich ciągle gdy gra trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 fajnie tylko tą gre mam na latopie a na laptopie nie moge się połączyć ( patrz mój temat sieć bezprzewodowa ) a na kompie ta gra mi nie chodzi więc ?? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ściągnij na kompie, zgraj na płytkę/pendrive, podłącz do laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ściągnij na kompie, zgraj na płytkę/pendrive, podłącz do laptopa. Zaraz się pewnie spyta 'jak się nagrywa trailery na płytkę' XD A poważnie to nie wierzę żeby był takim debilem (a może jednak?) :/ Po prostu próbuje ludzi zdenerwować (chociaż mnie bawi) @Jabol A gdzie się te kody wpisuje? @down A w czyim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 @Jabol A gdzie się te kody wpisuje? w domu. perfidnie nieśmieszny żarcik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi