Konrad-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zrobiłem paski które mogą się przydać każdemu kto che zrobić np. RPG'a :) ...::DOWNLOAD::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 dobry przykład jak ktoś robi rpg'a może skorzystać ;) ;) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajna rzecz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Takie prościutkie paseczki =) . 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 fajny przykład :) ty zawsze robisz extra przykłady :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @Misztrzunio: Nie wszyscy znają funkcje draw_sprite... choćby ten który ja użyłem :) draw_sprite_general Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No spoko na pewno się przyda. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 @Konrad GM: Proste paseczki, nie kod :P . A skoro już mowa o kodzie... draw_sprite_general(argument0,argument1...) Ta funkcja jest zbędna :) . Mogłeś inaczej to zrobić, wtedy ci z niezarejestrowaną wersją by też sobie ten przykład obejrzeli ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi