Rafalmaker Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Można jakoś inaczej kupić game maker pro nie rejestrując?? O co chodzi z tym kodem karty na karcie jest czy co?? H E L P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wujek Google...My Ci nie pomożemy(znaczy damy) bo warna dostać nie chcemy :]. A pozatym nie ma nielegalnego keya do 7.0 :P Musisz se kupić, a jak nie znajdziesz to na Allegro(to czy kupisz z nielegalnym keyem czy nie twoja sprawa.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Wujek Google...My Ci nie pomożemy(znaczy damy) bo warna dostać nie chcemy :]. A pozatym nie ma nielegalnego keya do 7.0 :P Musisz se kupić, a jak nie znajdziesz to na Allegro(to czy kupisz z nielegalnym keyem czy nie twoja sprawa.) kluczy nie ma, ale są cracki. ale nie warto ich uzywac. lepiej kupic keya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 przeczytajcie caly muj temat fu** chcialem legalnie kupic i oco chodzi z tym nr. carty przy rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 zapewne chodzi o numer na karcie kredytowej - to taka z wypukłymi literkami - i to właśnie o wypukłe cyfry chodzi (Visa, MasterCard czy co tam) - karty bankomatowe/debetowe nie mają wypukłych cyfr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja tam wpisywałem w google: f*** se***s i wpisałem ga** m***r i miałem wersje pro edtion:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja tam wpisywałem w google: f*** se***s i wpisałem ga** m***r i miałem wersje pro edtion:D Możesz być z siebie dumny. Jako kolejny złodziej do odstrzału oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja tam wpisywałem w google: f*** se***s i wpisałem ga** m***r i miałem wersje pro edtion:D Nie no, to już przesada. Nie powinno się umieszczać takich świństw na forum, nawet ocenzurowanych. Tym bardziej tych pierwszych. Po za tym Jak się będziesz czuł, jak długo będziesz malował obraz a potem ci ktoś będzie kawałki podcinał aż nic z niego nie zostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ale chyba źle zrozumieliscie,tam nie jest napisane fuck ale dodam ze pierwszy wyraz to fr**,jesli to odgadniecie to jak chcecie mozecie miec wersje pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ale chyba źle zrozumieliscie,tam nie jest napisane fuck ale dodam ze pierwszy wyraz to fr**,jesli to odgadniecie to jak chcecie mozecie miec wersje pro Każdy głupi wie że to znaczy free, dobra Weś tak sie nie chwal tą wersją pro jak teraz jej jest pełno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ale zauwaz ze ten który załozył ten temat nie ma wersji pro,a by najmniej nie miał i cieżko zdobyc wersje taką jak ja poniewaz to rzadka rzecz a to nie serial zdobylem lecz instalke pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie wiem może jestam zacofany, może się nie znam, ale z tgeo co wiem nie można sobie ściągnąć instalki wersji pro Oo. Trzeba ściągnąć zwykłą i zarejstrować! Nie ma innej opcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No to naprawde jestes zacofany:Dpodkresle ze dodatek pro ma tytuł drjx.exe,wrzuca sie go do game maker 7.0 wejdzcie se na free serials,wpiszcie game maker,ale ze spacją i tam będzie wersja 7.0.5.0 cos takiego i sciągnijcie to i dodajcie tylko drjx.exe i sami zobaczycie ze nie kłame:D moge dac nawet screena,a ja czuje koło stiga zapach spamu. Edit:zrobiłem screena teraz przekonacie sie ze nie kłame: http://img252.imageshack.us/my.php?image=dowdrzeczowyaj8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mmm ktos smazyl kielbaski? Nie... ktos opiekal kurczaka? Hm... a! Juz wiem! To zapach warna! #up Mama mówi ze tak nie wolno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Lol ahahah pinker nie no... no comments... I ty tu z serialami wyjeżdżasz... Przecież to nielegalny sposób - piractwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zacofany chłopcze,znam sie i wiem ze ty tez masz rąbek piractwa na kompie,przeciez wszystko cos ściągamy z internetu jest piractwem,wyłacznie cracki,filmy,muzyka obrazy ITD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 wtf??? :blink: to wedlug ciebie programy freeware albo chociazby gm bez pro to tez piractwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @pinker : Ale nie rozgłaszamy tego publicznie na forach nie propagujemy piractwa i nie chwalimy sie nielegalnymi programami i nie wyśmiewamy innych że nie maja pirackich rzeczy... To cię od nas różni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 słuchaj zacofany chłopcze,nie chwale sie ale specjalnie na początku zakodowałem treśc ale dziadekkleofas jak głupiec napisał free wiec poszłem na całośc.I jeszcze nie wysmiewałem nikogo ze nie ma wersji pro,więc przestancie wszyscy robic ten cholerny spammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesteście beznajdzejni,chcialem pomóc bo prawie wszyscy tutaj mają za darmoche game makera pro editon więc prosze kontyuwac temat albo administracja go zamknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Po 1 Nie jestesmy beznadziejni i nie masz prawa tak mowic o wszystkich bo kazdego nie znasz. Po 2 Niektorzy sobie kupili wersje Pro skad ty to mozesz wiedziec? Po 3 w regulaminie pisze ze nikt na tym forum nie chce takiej 'pomocy' ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 tys widzial spam... <_< a tak wogole skad wiesz ze nie mamy oryginalow??? poza tym dziadekkleofas = glupiec? przeciez kazdy wiedzial od poczatku ze to jest TO slowo... nie rozumiem o co ci chodzi przedcofany dzieciaku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 EJ spam kolego,weźcie przestanmy spamowac!!!!!!!!!!!!!!rafał by miec gm idz do sklepu zabierz płyte z programem game maker zapłac i idź do domu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zamykam temat jak to zrobić??xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi