Gryzli Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Elo. wiec zaczynamy Tworzymy OBJECT i w step: nazwastringu = get_string('Gryzli', '') if nazwastringu == 'quit' game_end() else show_message(nazwastringu) Moze sie przyda poczatkujacym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ??? Nie kapuje, po co to dajesz ? Aż śmiać mi się chce :D EDIT: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: EDIT2: ROTFL ! LOL ! :D EDIT3: Buehehehehehhehehehehe :D EDIT4: hahahahahahahahaha :) EDIT5: Starczy tego dobrego :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 O.o ?? Czyli znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Co to znaczy??O_O Mogłeś to dać w przykładzie. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7262 Przy okazji spojrzcie na mój :)(sory za offtop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wtf? Co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To coś w stylu mojego "Random 2" gdy byłem jeszcze noobem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Co to znaczy??O_O Mogłeś to dać w przykładzie. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7262 Przy okazji spojrzcie na mój :)(sory za offtop) wiem co znaczy ale mugł przynajmniej opisać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie dość, że temat na maxa bez sensu to jeszcze idiotyczny kod w którym wpie***lamy co stepa nowy tekst... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 heh.....a czym to sie je:D?ludzie zeby byc takim porąbancem to chyba tylko na wsi Chcesz zarabić kolejne ostrzeżenie? Już jedno dostałeś za obrazę użytkowników. Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co to jest? O co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Prosi cię o wpisanie wyrazu / zdania, a potem je wyświetla na ekranie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Łoł, i co, to w 3D się robi, czy trzeba dlla to tego uzyć ? Zamykamy ten kramik, bo jest jak lokata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi