Fallord Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Poszukuję graficzek w rozmiarach 16x16. Dokładnie: -Ścianka -Woda -Kilka rodzajów potworków -Postać(Może to być jakakolwiek postać-ludek,patyczak,słonik,koleś czy grzyb :) ) Jeżeli znależlibyście jakieś grafiki do backgroundu pasujące to proszę o danie mi linka do nich :) Serdeczne Dzieki,pozdrawiam Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jaki widok i jaki styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 na 99% jestem pewny że platformowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 mam tu dla ciebie jakiegos ludka , ma troche wieksze wymiary niz 16X16, ale moze sie przyda http://rapidshare.com/files/48677864/koles.PNG.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Lol, i po co to na rapida dawać jak to ma ze 100 kb :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Widok z boku,czyż ja nie wspominałem że to platformówka ? @_@ Dobra a więc,z rapida nie sciągam bo kolo chce sobie opunkty nabic _^_ Ok czekam na prace bo mi nic nie przychodzi do głowy A tymczasem ide podopieszczać silnik ^^ Edit:Co do widoku to tak: -Wiadomo że jak platformówka to z boku widok. -Styl jaki kolwiek,oby mi się podobało To tyle,pozdrawiam Fall : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To na rapidzie sie jakies punkty nabija <_< nie wiedzialem. ale w kazdym razie nie chce sobie ich nabic. A na rapida wrzucilem bo tak jestem przyzwyczajony - zadko cos wrzucam ale jak juz cos to tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @Misiek999: do obrazków nigdy nie używaj Rapidshare, bo tam są durne limity i przez ściągnięcie parokilobajtowego obrazka, przez półtorej godziny nie będę mógł nic tam ściągnąć. Lepiej dawaj na http://imageshack.us EDIT: @Fallord: punkty by sobie nabijał jakby miał konto Premium ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kiedys zrobilem rpga na tilesach 16x16 wiec mam ich caly pakiet :P na bank pare z nich ci sie przyda do platformowki, nad paroma mozna popracowac zeby je do tego 'przystosowac'. Sprity sa z jakies stronki gdzie autorzy udostepniali je za darmoche do czegokolwiek wiec mozesz z nimi zrobic co chcesz. ====> * <===== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi