kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 EDITED: Hejka, zrobiłem przykład "załamanego obrazka" (nie wiem, jak to wytłumaczyć ;P). Miałem go zostawić tylko dla siebie, ale pomyślałem że się nim podzielę ;). Link do niego: https://gmclan.org/up739_11_efekt.html Przykład udostępniam na tej zwykłej lojalce. Miłego RIPowania! =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No ładnie, ładnie, podoba mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jakbyś uzył czcionki bez aliasingu, to by tych czarnych kresek nie było i by wygladało dużo lepiej. ew. na tle w bardzo podobnym kolorze można tekst zrobić (praktycznie identycznym), wtedy krawędzie gołym okiem nie będą zauważalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wiem, ale to tylko przykład ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nieźle, ale trochę słabe, brak wcięć, kod nienajlepszy. 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 @kryniak: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4916 - od kiedy to jest licencja ;p ? Bo jak dla mnie, to jest to zwykła lojalka dotycząca zasobów umieszczanych na stronie głównej gmclan ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 dobry efekt ale nie skorzystam ;-) komus napewno sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi