szymek11116 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Drogi?Za darmo możesz go pobrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To pokarz gdzie można znaleźć RPG Maker XP Daj linka zobaczymy kto ma racje Edit: A nie widocznie na stronie były porządki i nie dało sie downl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Drogi?Za darmo możesz go pobrac. http://www.enterbrain.co.jp/digifami/sadfact.html O ile dobrze kojarzę, na rpgmaker.pl jest niezbyt legalna wersja tego programu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja też jestem zdziwiony że takie g***o a trzeba jeszcze kupić :o :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ale nie trzeba kombinowac z grafiką,a wogóle to w gm mozna tworzyc gry podobne do matrix path of neo,a nawet lepsze,a rpg maker mini gierki,to troche różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 RPG Maker jest dla tych którzy bez żadnego uczenia programowania itp. chcą zrobic grę... Ale co w takiej grze fajnego jesli wszystkie gry z rpg makera wyglądaja tak samo... poza tym co to za satysfakcja z takiej gry... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ale mozna se pograc,lepsza grafika niz wiecek miał w swojej 1 grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 RPG Maker jest dla tych którzy bez żadnego uczenia programowania itp. chcą zrobic grę... Ale co w takiej grze fajnego jesli wszystkie gry z rpg makera wyglądaja tak samo... poza tym co to za satysfakcja z takiej gry... <_< Satysfakcja jest, jeśli twórca gry wymyślił świetną fabułę i bardzo urozmaicił całą produkcję :) Ja tam lubię w takie "oldskulowe" gry grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A w rpg makerze nie można dodawać własnych spritów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Można (tylko wszystkie muszą być pod tym samym kątem), i radził bym przestać offtopować. Moim zdaniem najwygodniej rysuje się w edytorzeg rafiki w gm. Gimpa używam tylko do specljalnych efektów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jak ktoś umie to i w RPG Maker zrobi ciekawą grę. Ja nawet osobiście lubię produkcje z tego programu, bo to najszybsza metoda na zrobienie ciekawego jRPG, jak ktoś ma potencjał, a nie chce zbyt dużo czasu poświęcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jest oficialna strona deklu....i wcale nie jest spiracone.Tylko ze tam mozna zrobic nawet fajną gre bez programowania w gml aa tutaj tak,tam ludzie robią gry bo chcą a dlatego napisałes ze większa satysfakcja jest z gm to uwierz mi,gówno kazdego to obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jest oficialna strona deklu....i wcale nie jest spiracone. Mówisz o rpgmaker.pl? Ta strona nie jest oficjalna, jest na niej piracka, nielegalna wersja RPG Makera, który normalnie jest płatnym programem, którego cena to ok. 60$ jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Cóż, to że coś jest w internecie nie zawsze oznacza że legalne. Spróbuj ściągnąć kilka filmów pronograficznych z nieletnimi i argumentuj tak w sądzie. :P A jeśli potrzeba, to 60$ nie jest ceną wygórowaną (tyle kosztuje przeciętny użytek, nie licząc Microsoftu, Adobe i Corela.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 eee no ale i tak bardzo duzo ludzi korzysta z tego programu,a temat jest o grafice więc zamknąc się,ja biore z images.google.pl grafike albo ja rysuje,ostatnio sie ucze ładnie rysowac. Grzeczniej proszę. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi