Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Kto wie skąd wziąć rożne Obrazki na bohatera i przedmioty???? Skąd Wy To BIERZECIE?? :sp_ike: Mam program gimp czy z niego da się jakoś coś takiego stworzyć???? :huh: :blink: :huh: :blink: Na litość, ortografia! No i od kiedy każdy wyraz w zdaniu piszemy z dużej litery? Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 My sobie rysujemy i szukamy w necie. EDIT: W każdym programie do edycji grafiki możesz coś takiego stworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A może ci chodzi o szukanie ich na dysku? Przecież to oczywiste. Add sprite. @Edit: Naucz się pixelartu. Wystarczy ci do grafik ala rpg :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie MI chodzi oto skąd wytrzasnąć np. postać do mojej gry???? Czego Mam sie Nauczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Patrz wyżej, tam znajdziesz odpowiedź. Odpowiedź brzmi: Wytrzaśniesz ją z internetu. Polecam wyszukiwarkę Google. A jak nie znajdziesz to sobie po prostu narysuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Najlepiej rysuj w MS Paincie :) . Ma mniej tych bajerów, a można w nim stworzyć fajne rzeczy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ale paint ma słabą paletę kolorów. Lepiej użyj modnego w tych czasach PaintShopa albo gimpa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak Na Gimpie Rysować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Przykładowo za pomocą myszki. Poszukaj w google tutoriali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Proste. Bierzesz jakiś przybór do rysowania (Polecam ołówek) i naciskając lewy przycisk myszy jeździsz kursorem po monitorze i wuala... tak, to są bazgroły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 www.gimpuj.info - tak na przyszłość... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a możę być paint.net/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Tak może być byle jaki edytor grafiki. EDIT: Nie jestem na swoim kompie więc nie podam GG ani nic nie zrobie bo to nie mój komputer, nic tu nie mam oprócz painta. AAAh ! EDIT2: Jak tak to PW proszę. Ale nie do mnie bo niestety mój przyjacielu nie mam czasu. Przepraszam cię kumplu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 :bye1: :angry: :angry: :angry: Jak Postać z painta mozna wrzucic na gamemakr bomi sie niechcialo dac? :crying: :crying: :crying: :crying: Masz Jakiegos Lepszego makera bo ja jak backraund (czy jak to tam sie pisze) dodawałem do roma to moglem tylko kawalek tego tła :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jak Postać z painta mozna wrzucic na gamemakr bomi sie niechcialo dac? Rysuj od razu do GM-a, a nie wczytuj przyciskiem "Load sprite": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jak wy takie fajne postacie rysujecie???? ja nieumiem na kompie rysować w paincie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jak wy takie fajne postacie rysujecie???? ja nieumiem na kompie rysować w paincie:P Myslisz ze tak poprostu umie sie rysować albo nie? ćwiczenie czyni mistrza. Poszukaj kursów pixelartu i sie ucz oraz ćwicz jak najwiecej. (czyli staraj sie jak najwięcej samemu rysowac do swoich gier) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmaker Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mistrzunio Albo Ktoś Inny Prześlij Mi MS Paint na gg:6010589 Z Gury Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHaH!!!! Start->Programy->Akcesoria->Paint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Link: (Standardowo) C:\windows\system32\mspaint.exe a także mspaint Wklej ścieżki do Menu Start >> Uruchom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evine Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hahaha , ale sie usmialem .... :D no dobra napisz tutaj , co ci potrzebne (ze szczegolami plx...) ............. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Textury mozna brac z http://www.texturenland.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A moze do rysowania postaci 3D moglibyście zapodac?Ja mam 3d max studio ale nie wiem czy mozna tam tworzyc postac 3d,czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evine Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hmm... ogółem polecam Blendera ale 3DsMax jest bardzo dobry (szczególnie do animacji :P ) poprostu trenuj, poczytaj , tutoriale itp. To niejest tak Chooop :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mistrzunio Albo Ktoś Inny Prześlij Mi MS Paint na gg:6010589 Z Gury Dzięki A jaką masz wersję windy. Czy 9x/ME albo 2K/XP bo w 9x jest w C:\program files\accesories\mspaint.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mi juz skończyła sie licencja w 3d max studio wiec ide na blendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 uhm tsukuru.pl jesli jestes leniem gimp.org jesli nie jestes leniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak nie umiecie sobie poradzić z grafiką 3d to wole byście sie przenieśli na prorgramy rpg maker:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Uwierz mi ze bardziej ciesze sie z mojego Puru co robie juz 2 miesiace i ma dziadoska grafike niz cieszylbym sie z gry w rpg maker gdzie powpisywalbym dialogi i mialbym 50x lepsza grafike. A tu sobie zrobilem wlasny "system" misji/dodatkow/pogody. Z Game Makera jest 50x wieksza satysfakcja. Wole robic te pare miesiecy niz wejsc powpisywac dialogi i tego samego dnia dac ta gre na GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Poza tym, RPG Maker jest dość drogi, a piractwa nie popieramy, nieprawdaż ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi