Boro Casso Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Używam 39dll. I chciałbym zrobić coś takiego Jeżeli zmienna global.boro u gracza kturego aktualnie dotykam wynosi ileś to jest jakaś akcja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cóż, robisz to dokładnie tak samo jak bez 39.dll, z tym że musisz przesłać informację o zawartości zmiennej global.boro. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Borocasso daj mi linka z tym dllem i jakimis przykladami jak masz bo ja ni hu88 nic nie znalazlem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Oriental, 39dll znajdziesz tu: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=90437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ty jestes unikalny Snake ]=> TIIIIIT: Gdzie znajde przykłada? TIIIIIT2: Sorka Ale ja sleppyxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi