Maxpayn Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A no zrobiłem wreszcie jakiś trochę lepszy przykład plecaka. :P Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Fajne, choć dużo ostatnio tego na GMC :) pozdrawiam :P Mimek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki. Właśnie tego szukałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Fajny jak by było na gwiazdki to byś dostał 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czegoś takiego nigdy nie widziałem. Masz wielkie problemy z tablicami dwuwymiarowymi. Można przecież tak: for( x = 0; x <= 40; x += 1; ) for( y = 0; y <= 40; y += 1; ) Kod jest ciężko dla początkujących edtywać. Ale nie jest zły i wielu osobom się przyda. Kolejną rzeczą są nazwy funkcji - initPlecak ? Po jakiemu to :D ? Ogólnie jest niezły i daję 7/10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jeśli chodzi ci o to że napisał initPlecak a nie init_plecak , to jego sposób jest nowszy w programowaniu tego właśnie ja używam bo nie chce mi się nigdy pisać _ tych kresek. Dlatego nazwa jes poprawna. (a pozatym mógł nawet InTPleCak ale nie wiem czy któś się połapał by. hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie. nie chodzi mi o to. Chodzi mi o to, że powinien napisac initBackpack . Bo raz po polsku, potem po angielsku :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi