KoRn Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Siemka! :bye1: Mam taki problem: nie wiem jak zrobic takie cos w GML? #include <iostream> #include <conio.h> void main() { int nLiczba1; std::cout << "Podaj pierwsza liczbe: "; std::cin >> nLiczba1; int nLiczba2; std::cout << "Podaj druga liczbe: "; std::cin >> nLiczba2; int nWynik = nLiczba1 * nLiczba2; std::cout << nLiczba1 << "*" << nLiczba2 << "=" << nWynik; getch(); } Prosze o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 var a,b; a=real(get_string('Podaj pierwsza liczbe','0')); b=real(get_string('Podaj pierwsza liczbe','0')); show_message(string(a*B)); tak najszybciej, ale jak podasz tekst, albo dwa zera mogą wyjść jaja (chociaż z zerami to chyba dopiero przy dzieleniu, bo pamiętaj cholero nie dziel przez zero) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 @up: Dzieki gnysek! O to mi chodzilo! jestes w creditsach! Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi