Pablo_4649 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam potrzebuje grafiki potwora od góry za animacją ataku i najlepiej 32x32. Wygląd potwora zależy od Was. Z góry dzięki za wszystkie grafiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Możesz jaśniej o jakie dokładnie gatunki potworów chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 przeciez napisal ze byle jakie :D moze byc Straszna Zaba albo Wyrosniety Gnom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja w paincie coś takiego zrobiłem: A to w *.bmp https://gmclan.org/up2251_4_pruby.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 CosTam :P Może być takie coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Konrad-GM może być tylko gdyby można było dodać animację ataku. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja w paincie coś takiego zrobiłem: A to w *.bmp https://gmclan.org/up2251_4_pruby.html ten mi sie podoba na maxa. Krecik Mordobojca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @David Dark Jak chcesz możesz użyć w swojej grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Z góry sorry za double posta ale nikt by nie wiedział że napisałem coś nowego Pliki *.png P.S. To mi fajnie wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 @David Dark Jak chcesz możesz użyć w swojej grze :P a niech ci bedzie :-) wsadze go jako bossa ;-) bedzie gromil nubow :-) ale chyba bede go musial troche zmniejszyc zeby wlazl w obrazek 20x20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi