Shl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Na swoją pierwszą grę wybrałem odbijankę i mam 2 problemy. 1.Piłka nie niszczy bloczków. 2.Nie odbija się od pałki. Please help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 odbijanka?? czy to pong. Sprecyzuj albo zajżyj na faq lub też uzyj funkcji szukaj na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze_As Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ziomalino YO YO ! Hmm.. mógłbys sprecyzowac jasno co to odbijanka? Bo z takim slangiem nie spotkałem się w moich slumsach. 1.Piłka nie niszczy bloczków. A no tak to sporo wyjaśnia, chodzi ci pewnie o arkanoid. other.instance destroy() i po kłopocie i po bloczkach hahaha <---- cuuute 2.Nie odbija się od pałki. move_contac_solid=true i juz piłka odbija się od twardej pały hahaha <----- sweeeet Please help. Plus za angielskie zwroty, one są teraz niepowtarzalnie modne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McCzarny Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Prze_As hahahah gościu wymiatasz ze swoim slangiem to już lepiej nie wyglądaj ze swoich slumsów. Topic: Chodzi mu zapewne o "cegiełki" W piłce 1. collision->cegiełka destroy(other) 2.chyba: piłka step bounce(self i all objects) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 move_contac_solid=true i juz piłka odbija się od twardej pały hahaha <----- sweeeet I ty pracujesz w GMie 4,5 roku ? Co za głupota. Znowu wprowadzasz ludzi w błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @Prze_ass: LOL calkowicie nowy GML nam tutaj kolega zaprezentował -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 W kolizji piłki z klockiem daj: with (other) instance_destroy(); No i odbicie się to już skrypt cały musisz napisać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dzięki tylko nie mogę zrobić Run Game bo mi wyskakuje http://img374.imageshack.us/my.php?image=38948641af1.jpg Trochę słabo widać więc tam piszę.Error Creating Stand-Alone: find valid runner data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wygląda na to że zostały skasowane z katalogu gm'a ważne pliki. Potrzebna jest reinstalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi