bartas Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Robię pierwszą grę i mam taki problem: Moja gra jest typu pacman i gdy przycisne i przytrzymam którąś strzałkę to przenikam przez ściany :( jak mam to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 um... może zaznacz "solid" ścianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Po 1. witam nowego użytkownika. Po 2.musisz ustawić że po kolizji gracza ze ściąną obiekt się odbija,tylko ściana musi być solid. po 3.masz przykład pacmana,i tam masz wszystko na klockach ładnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dodam, że ten przykład jest dołączony do Game Makera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi