PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Haha, dobre dobre xD niezle Wam idzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jeszcze jedno DziadekK @Psichix - Grabarza czy moje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 niezle Wam idzie Pewnie chodzi o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jeszcze jedno DziadekK Zakończenie mnie rozwaliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Znowu coś odemnie: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...dfc8744c1ebc0a3 < Piosenka GMC xD Filmik nie miał na celu obrazić nikogo z GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ja nie widze w tym nic śmiesznego :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 This doesnt make any sense at all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ten filmik nie jest śmieszny. Śmieszny jest "Hymn Twórcy" xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wiem, że to temat o filmikach o GMCLAN, ale pochwalę się swoimi nie-o-GMCLAN, bo żenada z deka się w tym temacie robi :) (chociaż to z piłką nożną o Dziadku było piękne ;p ). Tak więc trochę niegmclanowego bombaytv: Szatańska muzyka: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...5b917c821f4b89c Piosenka: http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...13d454b4aef0e6c (dzieci, nie tykać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Gdyby nie Obama na koncu, to powiedzialbym ze do Hymnu Stwórcy nie dorownuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ogladam juz 4 raz moj filmik i nie widze w nic smiesznego :( dalem go bo mi sie nudzilo Tez cos nie o GMC, ale z czlowieka wody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 No co ty! Ten filmik toż to szczyt wyrafinowanego humoru purnonsensowego! Tak nonsensowny, że aż nie widać humoru! Dawaj sequel, w którym facet będzie jadł lody i pił herbatę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 I tak mialo byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 PoxiPol- to coś na twoim poziomie: Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Niezle :D Ale czemu zesmy sie na herbatce uwzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Herbatka napój bogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dorób ktoś do tego GMCLANowe, świetne lyricsy: http://pl.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw a po prostu, pogratuluję tej osobie bardzo, która tego tak dokona, żeby to było tak śmieszne jak ten misheard lyrics ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Znowu ja :D http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...ee4ad9301ebabfa < TuxMan na admina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Włatcy Móch ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Gdyby nie ostatnie zdanie byłoby fajne. Wyszło jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Weźcie przestańcie katować nas tymi prawie śmiesznymi filmikami. Ostatni, który był dość dobry to piosenka stwórcy. A tak to na większości nawet się nie uśmiecham ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 dokładnie :D prawie śmieszne filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dawno nie robiłem - tutaj o Psichixie Ten filmik ma ukryte przesłanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Coś odemnie Bugi w 2012 Kod do 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zainspirowane filmem egzekutora: Prawda o enginie 2012 (to tylko żart PsichiX, nie szczera krytyka twojego engine) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 dobre to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 to tylko żart PsichiX, nie szczera krytyka twojego engine Daj spokój, nawet jeśli to by była krytyka czy coś to jestem za stary żeby się za to złościć, poza tym sam zaproponowałem siebie na tapete żartów, więc mnie to bawi, a nie wkurza. Cholibka fajne, dodam do listy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie wiem czemu to zrobilem, ale macie nie wiem czy to smieszne... http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...5f431baff5a2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 To nie jest śmieszne tylko tragiczne :P Jakby Tuxman był adminem to same usunięto byłyby na gmc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 A ten? Śmieszny? kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi