Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Dzisiaj została zaktualizowana wersja forum. Dużo błędów zostało poprawionych (zwłaszcza pomocnych dla moderatorów). Gdyby wystąpił jakiś poważny błąd z funkcjonowaniem, proszę napisać w tym temacie. Reszta postów będzie usuwana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Może to nie jest poważny błąd ale ikonki: "sonda (nowe głosy)" i "sonda (brak nowych głosów)" są takie same... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 nie mozna zalączać rar'ów tylko zip'y :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 Linki z działu top ten dla artykułów nie działają poprawnie. To samo tyczy się podpisów pod newsami. Po kliknięciu na dowolne imie zostajemy przekierowani do Sadama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dziwna sprawa. Jak ja nacisnę na napis pod newsem Sadam to jest przekierowanie do Choosena. Naprawdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 znalazlem dwa bledy... <1> w opcji "ostatnia akcja uzytkownika", pisze tam ciagle ze oglada strone glowna forum <2> Najwięszke 10 gaduł dziś, pokazują sie najwieksze gaduły z wczorajszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja bym proponował zrobienie na samym dole napisu: "dziś urodziny obchodzą". Ja mam dzisiaj urodziny i szkoda, że w nowej wersji forum nie tego ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 1) Żeby ludzie nie nabijali sobie postów życzeniami. Po co zajmować bazę takimi postami. 2) Wyłączyłem ten moduł żeby odciążyć trochę serwer. Życzenia składać pm'em albo na shoutboxie. Na pocieszenie: BWO: Podobam się sobie =] Narcysta, hehe. A i u Woocka widze podobieństwo =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi