Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Tak jak w temacie jaką grę mam zrobić bo nie wiem a chciałbym pobawić się w gm ale nie mam pomysłów na projekt;p tylko wiecie na moje możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pacman?? w nowej oprawie?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Clatch The Clown 2! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie no ludzie ludzie bez przesady aż taki nobowski to ja nie jestem na rryk miałem aż ;p Major uesr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ...to ja nie jestem na rryk miałem aż ;p Major uesr Co ma piernik do wiatraka? Np. ktoś może mieć rangę Bardzo Stary Forum Veteran i postów 1000000 a nie umie game makera włączyć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 w moim przypadku bardzo duż o bo to znaczy że pisałem dużo postów i w ogóle długo byłem na ty forum co oznacza że czegoś musiałem się nauczyć;p a co do twojego pytania Co ma piernik do wiatraka? oj bardzo dużo za pomocą wiatraka(części np młyna) powstaje mąka a z mąki robi się ciasta a ciasto wypieka się pierniki koniec;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Spróbuj zrobić porstą strategią turowa (może być bez AI), uwierz mi , ja kiedyś zorbiłem coś takiego na samych klockach, gra była mało grywalna (strasznie małe mozliwości, nie używałem nawet własnych zmiennych), ale nauka sie przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 strategią turowa powiedz mi o co w tym biega bo ja noob;p Ps.ale to według mie głupie jest robić strategia jak ja zawsze tego rodzaju gry nie nawidziłem i to jeszcze zależną np od ilości ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Zrób bijatykę w której chodzisz po mieście (jak w Franko na Amigę :)) i rozwalasz wszelkie formy pokemonów jak np. blondynki walące TeKsTowYmi FaLami i literkami QQQQQQQQQqqqq itd. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pomyśl ;P i zapytaj wujka Google, na pewno będzie wiedział co to strategia turowa (RTS) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @snake ok sprubuje;p thx;p Ps. a mógłbyś mi grafiki dostarczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Porysuj w paincie / google / lub sygnaturka ranmusa (miał on tam bodajże taki napis "koffamy gmclan z laskami :)) bo jak miałbym robić grafikę to tylko dla siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Pomyśl ;P i zapytaj wujka Google, na pewno będzie wiedział co to strategia turowa (RTS) ;P Od kiedy RTS to strategia turowa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ja mam pomysł na grę ale nie wiem czy nie za trudny dla ciebie oryginalnie miała być w 3d ale zrób jak chcesz grę wymyśliłem na konkurs stg ale nie chce mi się jej robić a więc jesteś w sklepie otoczonym przez zombiaki i czasem dostają się do środka. sklep typu : europa czy ameryka zająłeś gabinet szefa by tam doczekać ratunku ale co jakiś czas musisz wyjść po jedzenie , amunicje czy do ubikacji każdego dnia jest więcej zombi w sklepie musisz przetrwać powiedzmy 20 dni co ty na taki pomysł ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 hmm fajne i chyba nie zbyt trudne;p poprobuje zobaczę;p a co powiedziecie na mojego franka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Tak wygląda Franko: A tak twój franek: Niewidzę różnicy :) Szczerze mówiąc mogłeś zacząć go rysować z takiego ujęcia jak na screenach Franko :) PS. Kupe lat temu jak jeszcze miałem Amigę uwielbiałem Franko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 człowieku ja nawet tej gry nie znałem i nie wiedziałem jak on wygląda ale mój franko jest humorystyczny nie to co twój;p i mój będzie miałtakie ciosy jak cios glutem cios butem a właściwie smrodem skarpety;p itp Ps. idę spać bo jutro do kościołka o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 trochę szeroki ten twój franek..może zrób grę o franku który obraża gmclanowiczów, pewnie ci wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi